Μάτζικ - Λέικερς 87-96

Φώτης Καρακούσης
Μάτζικ - Λέικερς 87-96

bet365

Με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς να πετυχαίνει ακόμα ένα triple double, οι Λέικερς πέρασαν και από το Ορλάντο επικρατώντας των Μάτζικ με 96-87 και παρέμειναν στην κορυφή του NBA.

Δεν λένε να αφήσουν το πόδι από το γκάζι οι Λέικερς. Οι... λιμνάνθρωποι έχοντας και πάλι σε μεγάλη βραδιά τον ΛεΜπρόν Τζέιμς επικράτησαν και μέσα στο Ορλάντο των Μάτζικ με 96-87 και έφτασαν έτσι το 22-3. Μάλιστα συνέχισαν και την εξαιρετική τους επίδοση εκτός Λος Άντζελες, εκεί δηλαδή που έχουν ήδη 12 νίκες και μόλις μία ήττα. Οι Μάτζικ από την άλλη έπεσαν στο 11-13 και φυσικά συνεχίζουν την δική τους... μάχη για είσοδο στα Playoffs. Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος σε πολλά σημεία, με τους φιλοξενούμενους ωστόσο να δείχνουν πως είχαν τον έλεγχο.

Μεγάλη εμφάνιση για ακόμα μία φορά από τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, με τον... Βασιλιά να πετυχαίνει ένα ακόμα triple double, έχοντας 25 πόντους, 11 ριμπάουντ και 10 ασίστ. Δίπλα του ο Ντέιβις με 16 πόντους και 12 ριμπάουντ, με τον Κάλντγουελ-Πόουπ να έχει 15. Για τους ηττημένους ο Ισάακ είχε 19 και ο Φουρνιέ 18.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα