Γκρίζλις - Κλίπερς 119-121

Φώτης Καρακούσης
Γκρίζλις - Κλίπερς 119-121

bet365

Με περσινή συνταγή, έχοντας δηλαδή ως πρωταγωνιστές τους Χάρελ και Ουίλιαμς και με buzzer beater του πρώτου, οι Κλίπερς πέρασαν από το Μέμφις επικρατώντας των Γκρίζλις με 121-119.

Μεγάλο παιχνίδι στο Μέμφις, όπου οι Γκρίζλις και οι Κλίπερς πάλεψαν ως το τέλος για τη νίκη. Μια νίκη που κατέκτησε η ομάδα του Λος Άντζελες επικρατώντας με 121-119. Μια νίκη που κατακτήθηκε 3 δεύτερα πριν το τέλος, με τον Χάρελ να παίρνει το επιθετικό ριμπάουντ και να ευστοχεί. Οι Κλίπερς που έπαιξαν χωρίς τον Λέοναρντ έφτασαν έτσι το 14-5, με τις... αρκούδες να πέφτουν στο 5-12, σε έναν ακόμα αγώνα στον οποίο πάλεψαν και με το παραπάνω, αλλά δεν μπόρεσαν να χαμογελάσουν στο τέλος.

Όπως αναφέραμε οι νικητές στηρίχθηκαν σε περσινή συνταγή, έχοντας ως πρώτους σκόρερ τους Χάρελ και Ουίλιαμς που μονομάχησαν την χρονιά που μας πέρασε για τον τίτλο του καλύτερου 6ου παίκτη, με 24 πόντους, ενώ τους ακολούθησε ο Τζορτζ με 22. Για τους ηττημένους ο Βαλαντσιούνας ήταν εντυπωσιακός με 30 πόντους και 16 ριμπάουντ, με τον Λιθουανό να ακολουθούν οι Κρόουντερ και Μοράντ με 20 και Τζάκσον με 17.

 

NBA Τελευταία Νέα