Τίμπεργουλβς - Τζαζ 95-103

Φώτης Καρακούσης
Τίμπεργουλβς - Τζαζ 95-103

bet365

Με τον Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς να είναι καθοριστικός εκτός από πρώτος σκόρερ, οι Τζάζ πέρασαν από την Μινεσότα επικρατώντας των Τίμπεργουλβς με 103-95.

Αμφίρροπο παιχνίδι είχαμε και στην Μινεσότα με τους Τίμπεργουλβς και τους Τζαζ να παλεύουν ως το τέλος για τη νίκη. Μια νίκη που πήραν οι Μορμόνοι επικρατώντας των... λύκων με 103-95. Οι φιλοξενούμενοι ήταν μπροστά στο μεγαλύτερο μέρος του ματς, με τους γηπεδούχους στο τέλος να μπαίνουν δυνατά διεκδικώντας τη νίκη. Στο 94-100 όμως και με 51 δεύτερα ακόμα για το τέλος, ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς με έναν ακόμα τρίποντο έβαλε τέλος στα όποια όνειρα είχαν οι Τίμπεργουλβς για νίκη.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Μπογκντάνοβιτς που έφτασε τους 3 πόντους και τον ακολούθησαν οι Μίτσελ με 26 και Γκομπέρ με 16. Για τους ηττημένους ο Ουίγκινς είχε 22 και ο Τάουνς 14, αλλά δεν έφτασαν για να μπορέσει η ομάδα τους τη νίκη και πλέον έπεσε στο 8-7 με τους Τζαζ να έχουν 9-5 σε ένα πολύ καλό ξεκίνημα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα