Τζαζ - Νετς 119-114

Gazzetta team
Τζαζ - Νετς 119-114

bet365

Απόρθητη κράτησαν την έδρα τους οι Τζαζ, με τους... Μορμόνους να επικρατούν των Νετς με 119-114 και να κάνουν το 6 στα 6 στην Γιούτα.

Η δύναμη της έδρας είναι το μεγάλο φετινό όπλο των Τζαζ και δεν σταματούν να το δείχνουν. Οι... Μορμόνοι συνέχισαν το αήττητο σερί μέσα στο σπίτι τους, επικρατώντας και των Νετς με 119-114 σε ένα ματς που μας κράτησε σε αγωνία ως το τέλος. Με τη νίκη αυτή η ομάδα της Γιούτα έφτασε στο 8-3, ενώ αυτή του Μπρούκλιν έπεσε στο 4-6, καθώς δεν μπορεί να κερδίσει εκτός έδρας, έχοντας συνολικά 1-4.

Ο αγώνας όπως αναφέραμε ήταν αμφίρροπος, με τους φιλοξενούμενους να έχουν στο μεγαλύτερο μέρος του τον έλεγχο, αλλά στο τέλος η ευστοχία των γηπεδούχων, αλλά και οι παρατραβηγμένες προσπάθειες των φιλοξενουμένων και κυρίως του Ίρβινγκ, να γέρνουν την πλάστιγγα προς τους Τζαζ. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Μίτσελ που έφτασε τους 30 πόντους και τον ακολούθησαν οι Γκομπέρ και Κόνλεϊ με 18. Για τους ηττημένους ο Ιρβινγκ ναι μεν είχε 27, αλλά δεν σταματούσε να σουτάρει και μάλιστα έφτασε να έχει 2/12 τρίποντα, ενώ πήρε και πολλές τραβηγμένες προσπάθειες στο τέλος. Πίσω του ο Ντινγουάιντι με 21, ενώ οι Πρινς και Τζόρνταν είχαν από 17.

 

NBA Τελευταία Νέα