Γκριν: «Εβδομάδα γνωριμίας για όλους, ευτυχώς δεν έχουμε... ηλίθιους!»

Γκριν: «Εβδομάδα γνωριμίας για όλους, ευτυχώς δεν έχουμε... ηλίθιους!»

Αντωνία Σπανού
Γκριν: «Εβδομάδα γνωριμίας για όλους, ευτυχώς δεν έχουμε... ηλίθιους!»

bet365

Ο Ντρέιμοντ Γκριν παραδέχτηκε ότι είναι... διαφορετικά στους Ουόριορς, ενώ μετά από μια εβδομάδα προπονήσεων ο Οργανισμός ψάχνει να βρει ρυθμό.

Οι Ουόριορς μετά από χρόνια βιώνουν αρκετές αλλαγές, σε όλα τα επίπεδα. Ο Ντρέιμοντ Γκριν παραδέχτηκε ότι τα πράγματα είναι διαφορετικά στον Οργανισμό και ακόμα προσπαθούν όλοι να βρουν χημεία.

«Είναι πολύ διαφορετικά, αλλά είναι διασκεδαστικά παράλληλα. Λείπει λίγο η οικειότητα. Συνηθίζεις συγκεκριμένα πράγματα για τόσο καιρό και ξαφνικά δεν είναι έτσι. Τα συνηθισμένα πράγματα που θα έκανες, που γίνονται κάπως σαν δεύτερη φύση σου, πρέπει να σιγουρευτείς ότι είναι εκεί. Ακόμα περισσότερο πρέπει να σιγουρευτείς ότι όλοι είναι στην ίδια σελίδα ή πάνε προς τα εκεί. Δεν είναι όλοι στην ίδια σελίδα, κάτι που περιμέναμε, οπότε το να φτάσουμε όλοι εκεί είναι διαφορετικό».

Και συνέχισε:

«Είναι ώρα. Πρέπει να καταλάβουμε ο ένας τον άλλον. Είναι μεγάλο κομμάτι του μπάσκετ, να γνωρίζει ο ένας τον άλλον όσα περνά ο καιρός. Κανείς από εμάς δεν γνωρίζεται, εκτός από λίγους. Οπότε σε έναν τύπο που δεν γνωρίζεις δεν μπορείς να του... δείξεις σκληρή αγάπη. Δεν ξέρεις αν τους αγαπάς ακόμα. Οπότε σε αυτό το σημείο αυτό δεν γίνεται, πρέπει να τους μάθεις».

Ενώ ο Γκριν παραδέχτηκε ότι υπάρχει πολύ περισσότερη διδασκαλία από πριν:

«Πολύ περισσότερη διδασκαλία. Για εμάς που είμαστε εδώ καιρό, είναι διαφορετικά. Αλλά είναι μια πραγματικότητα, το ήξερες ότι θα γίνει έτσι. Οπότε παίζουμε τον ρόλο των παικτών και λίγο των προπονητών. Οι προπονητές σίγουρα το πλησιάζουν αυτό όλο διαφορετικά, αλλά και αυτό είναι κάτι που το περιμέναμε. Μπορείς να διδάξεις μερικά πράγματα στο μπάσκετ, όχι όμως IQ. Μπορείς να μάθεις τους ανθρώπους τι να κάνουν, αλλά φαίνεται μια έξυπνη ομάδα αυτή. Δεν υπάρχουν ηλίθιοι. Μερικές ομάδες έχουν ηλίθιους. Εδώ δεν έχουμε οπότε αυτό είναι καλό. Όλοι φαίνονται ικανοί να σκεφτούν και αυτό είναι σπουδαίο».

 

NBA Τελευταία Νέα