Λέικερς – Κλίπερς: Ποια τριάδα του Λος Άντζελες θα είναι η πιο πετυχημένη της σεζόν; (poll)

Αντωνία Σπανού
Λέικερς – Κλίπερς: Ποια τριάδα του Λος Άντζελες θα είναι η πιο πετυχημένη της σεζόν; (poll)

bet365

Λέικερς και Κλίπερς έχουν αναστατώσει το Λος Άντζελες, Βόγκελ και Ρίβερς ετοιμάζουν τις ομάδες τους και το μεγάλο ερώτημα είναι πιο «ζωηρό» από ποτέ. Ποιος θα χαμογελάει μετά το τέλος της σεζόν;

Οι media day είναι γεγονός στο Λος Άντζελες, τα προπονητικά καμπ ξεκινούν και είμαστε πολύ κοντά στην έναρξη ακόμα μιας σεζόν στο ΝΒΑ, η οποία αναμένεται με μοναδικό ενδιαφέρον. Πολλά πράγματα «κλέβουν» την λάμψη της λίγκας, ειδικά αυτό που έχει συμβεί στην Δύση είναι εξαιρετικό και οι ανακατατάξεις έχουν δημιουργήσει ένα αποτέλεσμα που κάνει την συνέχεια συναρπαστική τουλάχιστον.

Οι προβολείς πέφτουν στο έτσι κι αλλιώς λαμπερό Λος Άντζελες, όπου Κλίπερς και Λέικερς έκαναν το... θαύμα τους και έχουν δημιουργήσει δύο ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν την επερχόμενη σεζόν.

Από την μια ο ΛεΜπρον, μετά την περσινή αποτυχία, έφερε τον Άντονι Ντέιβις και οι δυο τους είναι πανέτοιμοι να ξαναφέρουν τους Λέικερς σε τροχιά πρωταθλητισμού και εκεί που πίστευαν ότι θα είχαν σχετικά εύκολο έργο, τα πράγματα άλλαξαν με τις... βόμβες των Κλίπερς.

Ο MVP των Τελικών του περσινού πρωταθλήματος, Καουάι Λέοναρντ, ντύθηκε στα άσπρα μπλε και δεν πρόκειται να προσπαθήσει μόνος του να φτάσει ξανά στην κορυφή. Έφερε μαζί του και τον Πολ Τζορτζ, που άφησε την Οκλαχόμα για το Λος Άντζελες, ώστε να είναι σίγουρος ότι αυξάνει τις πιθανότητες του για κάτι πολύ καλό.

Στο τιμόνι των δύο ομάδων είναι από την μια ο Φρανκ Βόγκελ, που είναι ο εκλεκτός της πρόκλησης των Λέικερς και εκείνος που έχει την δύσκολη δουλειά να κάνει αυτό το νέο πείραμα, με τον «Βασιλιά» στο τιμόνι, να δουλέψει και από την άλλη ο Ντοκ Ρίβερς που γνωρίζει όσο κανένας τους Κλίπερς και πλέον έχει στα χέρια του ένα σύνολο με τεράστιο ταλέντο, που μπορεί να πρωταγωνιστήσει στο ΝΒΑ.

Δύο τριάδες, τέσσερις παικταράδες, δύο προπονητές και μια πόλη...

Ποιος θα πετύχει;

 

NBA Τελευταία Νέα