Ίρβινγκ: «Απέτυχα ως ηγέτης στην Βοστόνη, δεν έδωσα τα πάντα» (vid)

Αντωνία Σπανού
Ίρβινγκ: «Απέτυχα ως ηγέτης στην Βοστόνη, δεν έδωσα τα πάντα» (vid)

bet365

O Κάιρι Ίρβινγκ είναι σε μια νέα εποχή πλέον και μιλώντας στην media day των Νετς «άνοιξε την καρδιά του» για την περσινή δύσκολη σεζόν.

Ο Κάιρι Ίρβινγκ καλείται να ηγηθεί της προσπάθειας των Νετς πλέον και δείχνει να είναι πιο έτοιμος από ποτέ. Ο παίκτης μιλώντας στην media day της ομάδας του Μπρούκλιν έκανε την αυτοκριτική του και μίλησε για όσα συνέβησαν πέρυσι.

«Η χαρά που είχα παίζοντας μπάσκετ χάθηκε πέρυσι. Είχα μονίμως μία έκφραση και κυκλοφορούσα με αυτήν όλη την σεζόν. Δεν άφησα κανέναν να έρθει κοντά μου εκείνη την περίοδο και αυτό πραγματικά με ενόχλησε. Δεν έκανα τις απαραίτητες κινήσεις ώστε να δεχθώ συμβουλές και να συμβουλευτώ κάποιον ειδικό όταν έχασα έναν κοντινό μου άνθρωπο. Ποτέ δεν είχε χρειαστεί να διαχειριστώ κάτι ανάλογο», σχολίασε ο Ίρβινγκ σχετικά με τον θάνατο του παππού του.

«Αντέδρασα με αχαρακτήριστο τρόπο. Δεν ήμουν έτοιμος για πολλές από τις ''μάχες'' που κλήθηκα να δώσω στην Βοστόνη και απογοήτευσα τους συμπαίκτες μου, επειδή δεν έδωσα τα πάντα. Απέτυχα ως ηγέτης σε αυτό το περιβάλλον, αφού δεν κατάφερα να φέρω κοντά τους συμπαίκτες μου. Πλέον όμως έχω ένα άλλο σκεπτικό».

 

NBA Τελευταία Νέα