Οι μάνατζερ του ΝΒΑ αρνήθηκαν την πρόταση του NCAA

Αντωνία Σπανού
Οι μάνατζερ του ΝΒΑ αρνήθηκαν την πρόταση του NCAA

bet365

Σύμφωνα με το ESPN οι ατζέντηδες του ΝΒΑ υπέγραψαν μια επιστολή προς το NCAA και αρνούνται να συμμορφωθούν με την διαδικασία που προτάθηκε για την πιστοποίησης τους.

Διαμάχη έχει ξεσπάσει μεταξύ των ατζέντηδων του ΝΒΑ και του NCAA, που προσπαθεί να αλλάξει το καθεστώς που υπάρχει με τους νεαρούς αθλητές και θέλει να κάνει τους μάνατζερ πιστοποιημένους, ώστε να μπορούν να μιλούν μέσα σε συγκεκριμένα πλαίσια με τους νεαρούς παίκτες, σε μια διαμάχη που ξεκίνησε όταν ο μάνατζερ του ΛεΜπρον Τζέιμς έμενε εκτός με τις προτάσεις του NCAA..

Οι ατζέντηδες έστειλαν μια επιστολή με την οποία αρνούνται την πρόταση του NCAA να περνούν από μια διαδικασία πιστοποίησης, ώστε να δουλεύουν με παιδιά που είναι σε κολέγια και να δοκιμάζουν την διαδικασία πριν το ντραφτ του ΝΒΑ, όπως και το να είναι κάτοχοι πτυχίων. Οι δύο πλευρές προσπαθούν να βρουν έναν τρόπο επικοινωνίας, αλλά δεν φαίνεται για την ώρα να τα καταφέρνουν. Το NCAA προσπαθεί να δημιουργήσει έναν μηχανισμό, ώστε και εκείνο να έχει τα στοιχεία από τους πιστοποιημένους μάνατζερ του ΝΒΑ και εκείνοι αρνούνται να δεχτούν κάτι τέτοιο.

Οι δύο πλευρές φαίνεται ότι εξυπηρετούν η κάθε μια τα συμφέροντα τους και για την ώρα έχουν διάσταση απόψεων. Μένει να δούμε αν θα κάνει κάποια από τις δύο πλευρές πίσω, για να βρεθεί μια λύση με τους νεαρούς αθλητές και να είναι ευχαριστημένοι και οι μάνατζερ.

 

NBA Τελευταία Νέα