Ο Ντουράντ είχε σταματήσει να μιλά στους συμπαίκτες του στους Ουόριορς!

Ο Ντουράντ είχε σταματήσει να μιλά στους συμπαίκτες του στους Ουόριορς!

Gazzetta team
Ο Ντουράντ είχε σταματήσει να μιλά στους συμπαίκτες του στους Ουόριορς!

bet365

Ο Κέβιν Ντουράντ πήρε το ταλέντο του και μετακόμισε στο Μπρούκλιν ωστόσο οι σχέσεις του με τους πρώην συμπαίκτες του στους Ουόριορς είχαν φτάσει στο χειρότερο σημείο.

Έπειτα από δυο πρωταθλήματα και ισάριθμους τίτλους MVP των Τελικών με τους Ουόριορς (2017, '18), ο KD αποχώρησε από το Όκλαντ για λογαριασμό των Νετς.

O Ντουράντ, ο οποίος υπέστη ρήξη αχιλλείου στη σειρά με τους Τορόντο Ράπτορς, απέρριψε τα 221 εκατομμύρια που του έδωσε το Γκόλντεν Στέιτ, υπογράφοντας τετραετές συμβόλαιο αντί 141 εκατομμυρίων με τους Νετς, όπου θα είναι συμπαίκτης με τους Καϊρί Ίρβινγκ και ΝτεΆντρε Τζόρνταν.

Ο κύκλος του στους Ουόριορς έκλεισε με την αποχώρηση του για το Μπρούκλιν και ο Chris Haynes του Yahoo Sports εξήγησε πως είχε σταματήσει να μιλάει στους συμπαίκτες του από τα μέσα της χρονιάς.

«Από ένα σημείο και μετά, ο Κέβιν Ντουράντ σταμάτησε να μιλάει στους συμπαίκτες του. Ήταν στον κόσμο του και δεν ήταν κοντά με κανέναν. Ο μοναδικός άνθρωπος που είχε κάποια σχέση ήταν ο Κουίν Κουκ, επειδή κατάγονται από την ίδια περιοχή (σ.σ. Μέριλαντ). Σε κάθε περίπτωση, ο Κουκ είναι νεότερος και δεν έχει τόσο ιδιαίτερη σχέση με τον οργανισμό. Σταμάτησε να μιλάει... Ένιωσε πως αν έλεγε το παραμικρό, θα έδινε αφορμή στον κόσμο να πει ότι σκέφτεται μόνο την free agency. Έφευγε μόνος του από το γήπεδο, έμπαινε μόνος του και πραγματικά δεν μιλούσε σε κανέναν».

 

NBA Τελευταία Νέα