Ποιος θα είναι ο επόμενος «Βασιλιάς» του ΝΒΑ; (poll)

Gazzetta team
Ποιος θα είναι ο επόμενος «Βασιλιάς» του ΝΒΑ; (poll)

bet365

H μετακόμιση του Άντονι Ντέιβις στους Λέικερς έβαλε... φωτιά στο ΝΒΑ και έκανε ακόμα πιο μπερδεμένη την κατάσταση στα φαβορί για τον τίτλο της επόμενης σεζόν. Oι διεκδικητές πολλοί, όμως μόνο ένας θα χαμογελάσει στο τέλος.

Οι Ράπτορς έγραψαν ιστορία και κατάφεραν να κατακτήσουν το πρώτο πρωτάθλημα τους, με τον Καουάι Λέοναρντ να είναι συγκλονιστικός.

Η επόμενη σεζόν αναμένεται να είναι αρκετά διαφορετική, καθώς πολλοί superstars θα είναι free agents το καλοκαίρι και αρκετοί από αυτούς αναμένεται να αλλάξουν στρατόπεδο.

Ήδη το πρώτο μπαμ έγινε νωρίς, με τον άνθρωπο που είχε ζητήσει ανταλλαγή εδώ και καιρό.

Ο Άντονι Ντέιβις θα παίζει τη νέα σεζόν στους Λέικερς, φτιάχνοντας ένα απίθανο δίδυμο με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς. Οι λιμνάνθρωποι έχουν τη δυνατότητα να προσελκύσουν ακόμη έναν superstar, αφού ο χώρος στο salary cap είναι αρκετός. Πρώτος στόχος τους ο Κέμπα Ουόκερ, ενώ στο παιχνίδι μπαίνει και ο Κάιρι Ίρβινγκ που πανηγύρισε τίτλο μαζί με τον Βασιλιά το 2016.

Οι πρωταθλητές ξόρκισαν τα... φαντάσματα φέτος και τα πάντα θα εξαρτηθούν από το αν θα καταφέρουν να κρατήσουν τον Λέοναρντ. Άλλωστε οι παίκτες γύρω του δημιούργησαν ένα εξαιρετικό σύνολο και του έδωσαν βοήθειες όποτε τις χρειάστηκε. Λάουρι, Σιάκαμ και ο x-factor ΒανΦλίτ έκαναν εξαιρετικά ματς.

Δες εδώ τις αποδόσεις για τον τίτλο του πρωταθλητή στο NBA το 2020 (21+)

Την εκδίκηση του θέλει να πάρει και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος είδε τους Μπακς να μένουν εκτός από τους Καναδούς. Όμως τα ελάφια θα έχουν δύσολη free agency, καθώς free agents θα είναι οι κομβικοί για το παιχνίδι τους, Μίντλετον, Μπρόγκντον και Λόπεζ. Ο Greek Freak θέλει το βήμα παραπάνω.

Δεν πρέπει να ξεγράψει κάποιος τους Ουόριορς. Ο Γκριν το δήλωσε, δεν πρόκειται να... τελειώσουν θα επιστρέψουν. Απλά θα πρέπει να ανταποκριθούν χωρίς τους Ντουράντ και Τόμπσον που θα κάνουν πολλούς μήνες να επιστρέψουν. Πιθανότατα θα αποχωρήσει και ο Κάζινς. Ο Κάρι θα σηκώσει πάλι μόνος του όλο το φορτίο. Όμως μιλάμε για μια ομάδα που πήρε 3 πρωταθλήματα τα τελευταία 5 χρόνια.

Από τη Δύση, στην εξίσωση για τον τίτλο είναι όπως πάντα οι Ρόκετς. Πάντα βρίσκουν στο δρόμο τους, τους Ουόριορς και δείχνει να τους λείπει κάτι. Το Χιούστον θα ψάξει αυτό το κάτι παραπάνω για να βελτιώσει το ρόστερ, το οποίο φυσικά θα εξαρτάται από τον τρομερό σκόρερ Τζέιμς Χάρντεν. Ένας σημαντικός παίκτης που αναμένεται να φύγει ειναι ο Κλιντ Καπέλα.

Οι Σέλτικς θα μπουν σε μια σεζόν που δεν θα έχουν τον Κάιρι Ίρβινγκ και μένει να δούμε πως θα ανταποκριθούν οι Τέιτουμ, Μπράουν και Χόρφορντ, οι οποίοι θα έχουν αυξημένες αρμοδιότητες επιθετικά. Πάντως επέλεξαν να μην βάλουν στο πακέτο ανταλλαγής του Ντέιβις τον Τέιτουμ και έτσι το έργο των Λέικερς έγινε πιο εύκολο.

Θα καταφέρουν οι Μπακς να γίνουν πρωταθλητές το 2020; (21+)

Μια ενδιαφέρουσα επιλογή που μπορεί υπό προϋποθέσεις να παλέψει για τον τίτλο είναι η δουλεμένη ομάδα του Ρίβερς, οι Κλίπερς. Έβγαλαν το λάδι στους Ουόριορς στα playoffs xωρίς All Star παίκτη. Φέτος μπορούν να πάρουν 2 τέτοιας ποιότητας παίκτες. Και ο top στόχος τους είναι ο Λέοναρντ, ο οποίος παρουσιάζεται από δημοσιεύματα ανάμεσα σε Ράπτορς και Κλίπερς.

Η free agency θα καθορίσει να θα μπορούν να μπουν στο κόλπο και ομάδες όπως οι Θάντερ των Τζορτζ-Ουέστμπρουκ, οι Σίξερς του Εμπίντ και οι Νετς που θα προσπαθήσουν να πάρουν 2 μεγάλα ονόματα.

Ποια θα είναι η επόμενη πρωταθλήτρια oμάδα στο ΝΒΑ; Θα κάνουν ένα ανεπανάληπτο repeat οι Καναδοί ή θα έχουμε νέο Βασιλιά;

21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας

 

NBA Τελευταία Νέα