Drake: O «άνθρωπος» των playoffs του ΝΒΑ, δεν παίζει μπάσκετ! (pics & vids)

Αντωνία Σπανού
Drake: O «άνθρωπος» των playoffs του ΝΒΑ, δεν παίζει μπάσκετ! (pics & vids)

bet365

Καυγάδες, πικαρίσματα, φωνές, trash talk και πολλά άλλα είναι εκείνα τα στοιχεία που ξεχωρίζουν στα φετινά playoffs, αφού ο Drake έχει φροντίσει να νευριάσει όλη την λίγκα με τα καμώματα του.

Ακόμα μια μεγάλη σεζόν του ΝΒΑ φτάνει σταδιακά στο τέλος της και τα playoffs για ακόμα μια φορά ήταν συναρπαστικά. Εδώ στην Ελλάδα δώσαμε λίγο παραπάνω προσοχή στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους Μπακς, οι «μάχες» ήταν εξαιρετικές και το μπάσκετ που απολαύσαμε στο υψηλότερο επίπεδο. Αυτό που έχει μείνει πάντως δεν είναι το μπάσκετ που απολαύσαμε. Αν γυρίσει κάποιος τον χρόνο πίσω και σκεφτεί τι έχει δει μέχρι εδώ... δυστυχώς για το άθλημα ένας άνθρωπος και ένα όνομα έρχεται στο μυαλό.

O Drake, ο πασίγνωστος ράπερ και γνωστός οπαδός των Ράπτορς έχει καταφέρει με τα καμώματα του στα playoffs να εκνευρίσει ολόκληρη την λίγκα, παίκτες, προπονητές και οπαδούς. Τι και αν το ίδιο το ΝΒΑ αποφάσισε να μιλήσει με την ομάδα του Τορόντο, για να βάλει κάποια όρια στον Drake η κατάσταση μυρίζει... μπαρούτι και η προσπάθεια του να προκαλέσει σε κάθε ματς ρίχνει και άλλο λάδι στην φωτιά.

Τρολάρει με αυτά που φοράει, μιλάει στους παίκτες, μπαίνει στο παρκέ, απαντάει στο instagram και γενικά έχει μια συμπεριφορά που έχει κάνει άπαντες να θέλουν να του... απαντήσουν. Αυτό έγινε φανερό και από τους Ουόριορς, που είναι οι τελευταίοι στην σειρά, που ναι μεν μπήκαν πιο προετοιμασμένοι σε αυτό το... παιχνίδι, αλλά και εκείνοι με την σειρά τους εκνευρίζονται και έρχονται σε σύγκρουση μαζί του. Στο Game 1 ήταν ο Γκριν που αντάλλαξε κουβέντες μαζί του, ενώ στο Game 2 Ντουράντ και Τόμπσον περίμεναν στον διάδρομο και του τόνισαν ότι τον περιμένουν στο Όκλαντ, ενώ τον είπαν και βλάκα.

Από την πλευρά του ο Drake είναι ασταμάτητος. Προφανώς εκμεταλλεύεται τον ντόρο που γίνεται γύρω από το όνομα του και προσπαθεί να το φτάσει μέχρι τα άκρα. Κατά την διάρκεια των playoffs έχουν γίνει πάρα πολλά, ο ράπερ έχει κάνει διάφορα και το gazzetta.gr παρουσιάζει πως φτάσαμε μέχρι την σφοδρή «σύγκρουση» με τους Πρωταθλητές.

Όλα ξεκίνησαν από την σειρά με τους Σίξερς, όπου ο Drake... άνοιξε κουβέντα με τον Εμπίντ και άρχισε να κάνει... αεροπλανάκια για να τον πικάρει. Ο παίκτης του απάντησε, αλλά ο αποκλεισμός δεν άφησε πολλά περιθώρια στην κόντρα να φουντώσει, με τους Μπακς και τους Τελικούς της Ανατολής να είναι εκείνο το σημείο που τα... καραγκιοζιλίκια του ράπερ πήραν έκταση.

Η σειρά με τους Σίξερς τελείωσε και εκείνη με τους Μπακς ήταν η επόμενη, όπου ο ράπερ έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε τα πάντα για να τραβήξει την προσοχή και τα κατάφερε. Χαιρετούσε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, γελούσε στις χαμένες βολές του, μιλούσε στους παίκτες, φώναζε, μέχρι που μπήκε στο παρκέ για να κάνει μασάζ στον προπονητή των Ράπτορς. Απίθανα πράγματα, που έκαναν μέχρι και τον Μπούντενχόλζερ να χάσει την ψυχραιμία του και να ζητήσει από την ομάδα να κάνει κάτι με αυτό.

via GIPHY

via GIPHY

via GIPHY

Κάπου εκεί και μετά τα σχόλια του προπονητή των Μπακς για εκείνον ο Drake ένιωσε την ανάγκη να απαντήσει και το έκανε μέσω instagram. Αφού σχολίασε το γεγονός διαδικτυακά, φυσικά συνέχισε την κόντρα με την κόρη του ιδιοκτήτη των «Ελαφιών», που φόρεσε μπλούζα με έναν άλλον ράπερ με τον οποίο έχει κόντρα. Ούτε αυτό έμεινε αναπάντητο μέσω instagram και κάπως έτσι αποφάσισε να ασχοληθεί μαζί της για τα καλά. Η σειρά με τους Μπακς έφτασε στο τέλος της, με τον Drake να πανηγυρίζει λες και κέρδισε μόνος του.

via GIPHY

Finals Drake is about to be on another level...

A post shared by NBA on TNT (@nbaontnt) on

via GIPHY

Και κάπως έτσι επεισοδιακά οι Ράπτορς έφτασαν στους Τελικούς, όπου εκεί αντιμετωπίζουν τους πρωταθλητές Ουόριορς. Το ΝΒΑ μίλησε με την ομάδα του Τορόντο, ζήτησε να υπάρχει έλεγχος στον Drake, αλλά δεν είναι και εύκολο. Και ενώ αρχικά η ομάδα του Στιβ Κερ αλλά και ο ίδιος ο προπονητής έδειχναν να έχουν αποδεχθεί το... φαινόμενο αυτό, μέσα στο παρκέ ξέφυγαν και αυτοί. Στο πρώτο ματς είχαμε τον καυγά του με τον Γκριν και συνομιλία του με τον Κάρι (που ο ράπερ φορούσε την φανέλα του πατέρα του), ενώ στο δεύτερο παιχνίδι έβαλε μπλούζα με το παιδί από το «Μόνος στο σπίτι», ψάχνοντας τον Κέβιν Ντουράντ, ο οποίος είναι εκτός με τραυματισμό. Με την σειρά τους Ντουράντ και Τόμπσον τον περίμεναν στον διάδρομο ανοίγοντας διάλογο μαζί του και του φώναξαν χαρακτηριστικά, «δεν μιλούσες σήμερα βλάκα».

 

NBA Τελευταία Νέα