Μπακς-Ράπτορς: Και στους τελικούς του ΝΒΑ θα προκριθούν οι... (poll)

Μπακς-Ράπτορς: Και στους τελικούς του ΝΒΑ θα προκριθούν οι... (poll)

bet365

Οι Τορόντο Ράπτορς εκμεταλλεύτηκαν για δεύτερη φορά την έδρα τους στους τελικούς της Ανατολής και μετά το 2-2 κόντρα στους Μπακς, το ερώτημα είναι ένα: Ποιος θα πάρει το εισιτήριο για τους τελικούς του ΝΒΑ τελικά; Μπείτε στο poll του gazzetta.gr και κάντε τα δικά σας προγνωστικά...

Απ' ότι φαίνεται οι Μιλγουόκι Μπακς τα βρίσκουν πολύ σκούρα απέναντι στην ομάδα του Καναδά, η οποία έχει βάλει... δύσκολα στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την παρέα του.

Αν και τα «Ελάφια» βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με 2-0 νίκες ύστερα από τις δύο αναμετρήσεις στο «Fiserv Forum», στη συνέχεια οι Τορόντο Ράπτορς είχαν τις λύσεις για να... εξολοθρεύσουν τον (κατά τα φαινόμενα) MVP του πρωταθλήματος και να ισοφαρίσουν τη σειρά σε 2-2.

Όπως αντιλαμβάνεστε η αγωνία όσον αφορά την ομάδα που θα πάρει το εισιτήριο για τους τελικούς του ΝΒΑ κορυφώνεται ενόψει των επόμενων αγώνων! Μπακς και Ράπτορς θα παίξουν κατά σειρά σε Μιλγουόκι και Τορόντο, ενώ αν χρειαστεί και 7ο ματς, η σειρά θα μεταφερθεί και πάλι στην πόλη του Ουισκόνσιν.

Το gazzetta.gr σας δίνει τη δυνατότητα να ψηφίσετε για τον τελικό νικητή της σειράς και την ομάδα που θα βρεθεί απέναντι στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς με φόντο το βαρύτιμο τρόπαιο! Μπακς στα έξι ματς; Μπακς στα επτά ματς; Ή μήπως Ράπτορς στα έξι ή επτά ματς;

 

NBA Τελευταία Νέα