Αντετοκούνμπο: «Φοβούνται όταν πάω στη ρακέτα»! (vid)

Αντετοκούνμπο: «Φοβούνται όταν πάω στη ρακέτα»! (vid)

Gazzetta team
Αντετοκούνμπο: «Φοβούνται όταν πάω στη ρακέτα»! (vid)

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε δηλώσεις ενόψει του Game 2 με τους Πίστονς και στάθηκε πολύ στο κομμάτι του σουτ.

O «Greek Freak» μίλησε για το δεύτερο παιχνίδι με τους Πίστονς και ρωτήθηκε για το αν πιστεύει πως οι αντίπαλοι θα τον... πιέσουν για να σουτάρει, μιας κι είχε 1/5 τρίποντα στο Game 1.

«Αυτό που έχω καταλάβει ως παίκτης και από συζητήσεις με τον κόουτς, δεν είναι ότι δεν μπορώ να πάρω το σουτ, αλλά ότι... φοβούνται όταν πάω στη ρακέτα και έτσι θα κάνουν ό,τι μπορούν για να σουτάρω. Μπορώ να δημιουργήσω για τους συμπαίκτες μου και για εμένα. Θα είμαι επιθετικός, δεν θα σκέφτομαι αυτό το πράγμα.

Προσπαθώ να υπενθυμίζω στον εαυτό μου να παίζει το παιχνίδι. Θα σουτάρω, αν είμαι ελεύθερος. Όχι πάντα, αλλά όταν νιώθω ότι θα το βάλω».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Θα δοκιμάσουν πολλά πράγματα εναντίον μας και εμείς πρέπει να αντιδράσουμε. Δεν θα πω πως αυτή η σειρά θα μας βοηθήσει για την επόμενη, γιατί αυτή δεν έχει τελειώσει ακόμη. Αλλά ότι κάνουν εναντίον μας, θα το αντιμετωπίσουμε».

Όσο για το comeback των Νετς από το -31 κόντρα στους Ουόριορς και τη νίκη που πήρε η ομάδα του Μπρούκλιν, σχολίασε: «Προσπαθώ να μην βλέπω τηλεόραση, αλλά είδα στο youtube το τρομερό αυτό comeback, το μεγαλύτερο στην ιστορία των playoffs. Πρέπει να είσαι πάντα συγκεντρωμένος, δεν θέλω να λέω πολλά, αλλά νομίζω πως οι Ουόριορς τεμπέλιασαν λίγο στην άμυνα, κι όταν τεμπελιάζεις, οι θεοί του μπάσκετ βλέπουν και θα... τιμωρηθείς γι' αυτό. Αυτό έγινε κι εκεί. Είχαν το ματς υπό έλεγχο και τα τελευταία 17 λεπτά έγινε ό,τι έγινε».

 

NBA Τελευταία Νέα