Πέλικανς - Χόρνετς 109-115

Φώτης Καρακούσης
Πέλικανς - Χόρνετς	109-115

bet365

Δεν καταθέτουν τα... όπλα οι Χόρνετς. Οι «σφήκες» επικράτησαν μέσα στη Νέα Ορλεάνη των Πέλικανς με 115-109 και κράτησαν τις λίγες ελπίδες που έχουν να προλάβουν τα playoffs.

Το ότι πλέον είναι εξαιρετικά δύσκολο να προλάβουν τα playoffs το ξέρουν και οι ίδιοι, αλλά κανείς στους Χόρνετς δεν σκοπεύει να παραδώσει τα... όπλα. Η ομάδα της Σάρλοτ κατάφερε να μείνει όρθια στη Νέα Ορλεάνη, επικράτησε των Πέλικανς με 115-109 και έφτασε στο 36-42. Πλέον περιμένει ένα θαύμα για να προλάβει την οκτάδα της Ανατολής, αλλά όσο έχει ακόμα έστω και μαθηματικές ελπίδες θα το παλέψει ως το τέλος. Από την άλλη οι... πελεκάνοι έπεσαν στο 32-47, έχοντας χάσει εδώ και αρκετό μεγάλο χρονικό διάστημα κάθε ελπίδα πρόκρισης.

Στα του αγώνα όπως δείχνει και το σκορ είχαμε ένα ντέρμπι στη Νέα Ορλεάνη, με τους γηπεδούχους παρότι αδιάφοροι να στέκονται πολύ καλά απέναντι στις... σφήκες που ωστόσο κατάφεραν να πάρουν τη νίκη. Πρώτος τους σκόρερ ήταν ο Ουόκερ που έφτασε τους 32 πόντους, με τον Καμίνσκι να ακολουθεί με 21. Για τους ηττημένους ο Ραντλ είχε 34 και οι Κλαρκ και Τζάκσον από 17.

 

NBA Τελευταία Νέα