Μπολ: O κολλητός του πατέρα του φαίνεται πως υπεξαίρεσε 1,5εκ.$ από την εταιρεία του!

Μπολ: O κολλητός του πατέρα του φαίνεται πως υπεξαίρεσε 1,5εκ.$ από την εταιρεία του!

Αντωνία Σπανού
Μπολ: O κολλητός του πατέρα του φαίνεται πως υπεξαίρεσε 1,5εκ.$ από την εταιρεία του!

bet365

Ο Λόνζο Μπολ έκοψε κάθε επαφή με τον συνιδιοκτήτη της Big Baller Brand, αφού ο μακροχρόνιος φίλος της οικογένειας έκλεβε, όπως όλα δείχνουν, την οικογένεια, «κάτω από την μύτη» τους.

Ο Άλεν Φόστερ, μακροχρόνιος φίλος του ΛαΒάρ και συνιδιοκτήτης της BBB, φαίνεται πως έκλεβε την οικογένεια Μπολ και ο Λόνζο αποφάσισε, χωρίς την συγκατάθεση του πατέρα του να κόψει κάθε σχέση μαζί του, αφού έκανε έρευνα και κατέληξε σε απίστευτα συμπεράσματα.

Ο Φόστερ είχε το 16.3% της εταιρείας της οικογένειας και όπως γίνεται γνωστό πήρε τουλάχιστον 1.5 εκατομμύρια δολάρια από τους λογαριασμούς της BBB. Ήταν εκείνος που έπεισε τους Μπολ να φτιάξουν παπούτσια για τον Λονζο και να μην συνεργαστεί ο νεαρός άσος των Λέικερς με κάποια εταιρεία, αλλά φαίνεται πως τα δεδομένα δεν είναι τόσο απλά.

Ο παίκτης είχε εκφράσει τις ανησυχίες του από την αρχή για τον Φόστερ και προσπαθούσε με μέιλ να επικοινωνήσει με τον πατέρα του, σύμφωνα με το ESPN.

«Πάντα πίστευα το καλό για τους ανθρώπους. Μετανιώνω που εμπιστεύτηκα τον Φόστερ, να καθοδηγήσει την εταιρεία του γιου μου, Στο τέλος της ημέρας, η οικογένεια μπαίνει πρώτη και θα υποστηρίξω τον Λόνζο χωρίς δεύτερη σκέψη. Μαζί θα βρούμε λύση», σχολίασε ο ΛαΒάρ, που είδε τον καλύτερο του φίλο να τον κλέβει.

Ο Φόστερ είχε και στο παρελθόν μπλεξίματα με την δικαιοσύνη, καθώς το 2002 είχε καταδικαστεί σε 7 χρόνια φυλάκισης για απάτη, κάτι που όπως παραδέχτηκε αργότερα ο Λόνζο δεν το ήξερε.

Ο παίκτης κατέχει το 51% της εταιρείας, ο πατέρας του το 16.4% και η μητέρα του, με τον Φόστερ είχαν το 16.3%. Ο νεαρός πήρε την απόφαση μόνος του, χωρίς τον πατέρα του, όταν ο σύμβουλος του παίκτη των Λέικερς άρχισε να στέλνει τις ανησυχίες του για τον Φόστερ. Είχαν εξαφανιστεί 1.5 εκατομμύρια δολάρια και ο Λόνζο χρειάστηκε αρκετή βοήθεια για να πάρει αυτή την δύσκολη απόφαση και θα συνεχίσει να παίρνει, αφού στα 21 του χρόνια πλέον θέλει να ασχοληθεί πιο πολύ μόνος του με την εταιρεία του και το οικονομικό του μέλλον. Σκοπός του είναι να ανεβάσει την εταιρεία του συνεχίζει να δέχεται παράπονα και να μην έχει καταφέρει να κάνει αίσθηση.

 

NBA Τελευταία Νέα