Καβαλίερς - Μπακς 107-102

Φώτης Καρακούσης
Καβαλίερς - Μπακς 107-102

bet365

Παίζοντας και σήμερα χωρίς τους Αντετοκούνμπο και Μπρόγκντον, οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Καβαλίερς με 107-102 και η αγωνία για την πρωτιά κάνει την εμφάνισή της.

Κόντρα στους Λέικερς η απουσία των Αντετοκούνμπο και Μπρόγκντον δεν φάνηκε, με τους Μπακς να επικρατούν των «λιμνάνθρωπων» που με την σειρά τους έπαιζαν χωρίς τον ΛεΜπρόν Τζέιμς. Σήμερα απέναντι στους σαφώς χειρότερους φέτος Καβαλίερς, φάνηκε και με το παραπάνω, με τα «ελάφια» να χάνουν με 107-102. Μια ήττα που τους ρίχνει στο 53-19 και αν νικήσουν σήμερα οι Ράπτορς μέσα στην Οκλαχόμα θα μειώσουν την διαφορά τους στις δύο νίκες. Από την άλλη οι... ιππότες με 19-53 έχουν αποχαιρετήσει την φετινή χρονιά εδώ και μήνες θα λέγαμε.

Στα του αγώνα, μπορεί η διαφορά να ήταν μικρή, αλλά οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν συνέχεια τον έλεγχο και δεν δυσκολεύτηκαν να πάρουν τη νίκη, εκμεταλλευόμενοι φυσικά και τις σημαντικότατες απουσίες των αντιπάλων τους. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Σέξτον με 25 πόντους και τον ακολούθησε ο Κλάρκσον με 23. Για τους ηττημένους ο Μίντλετον είχε 26, ο Μπλέντσο 24 και ο Λόπες 19, αλλά δεν έφτασαν για να πάρει η ομάδα τους τη νίκη.

 

NBA Τελευταία Νέα