Ρίβερς για Λέικερς: «Δεν πάω πουθενά!» (vid)

Αντωνία Σπανού
Ρίβερς για Λέικερς: «Δεν πάω πουθενά!» (vid)

bet365

Ο Ντοκ Ρίβερς απάντησε στις φήμες που τον ήθελαν να πηγάινει στους Λέικερς και δεν θα μπορούσε να είναι πιο ξεκάθαρος.

Οι Κλίπερς συνέχισαν με νίκη την πορεία τους και ο προπονητήτης τους, ο Ντοκ Ρίβερς, θέλησε να απαντήσει και να βάλει ένα τέλος στις φήμες που τον θέλουν να πηγαίνει στους Λέικερς. Ο προπονητήτης της ομάδας του Λος Άντζελες, ήταν απόλυτα ξεκάθαρος για το μέλλον του.

«Έχω δουλειά και οι Λέικερς έχουν προπονητή αρχικά, ενώ δεν πηγαίνω πουθενά. Μπορώ να σας πω αυτό. Ξεκάθαρα μπορώ να σας πω ότι θα είμαι εδώ μέχρι οι Κλίπερς και ο ιδιοκτήτης τους με διώξουν. Σκοπεύω να μείνω εδώ για πολύ καιρό».

Και συνέχισε για να κλείσει αυτή την κουβέντα μια και καλή.

«Όπως ξέρετε εγώ και ο Μάτζικ Τζόνσον είμαστε πολύ καλοί φίλοι, αλλά νωρίτερα μέσα στην σεζόν κάθισα με τον Μπάλμερ (τον ιδιοκτήτη των Κλίπερς) και αποφασίσαμε να το τελειώσουμε αυτό. Να βγάλουμε τον όρο, να κάνουμε επέκταση και μια πιο μεγάλη συμφωνία. Το συμφωνήσαμε. Απλά επιλέξαμε να μην πούμε τίποτα. Είμαι εδώ. Η δουλειά μου εδώ δεν έχει τελειώσει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα