Τόμας: «Νιώθω σαν το σπίτι μου την Βοστόνη»

Αντωνία Σπανού
Τόμας: «Νιώθω σαν το σπίτι μου την Βοστόνη»

bet365

Ο Αζάια Τόμας επέστρεψε στην αγαπημένη του Βοστόνη, γνώρισε την αποθέωση και μίλησε για όσα έζησε εκεί και φυσικά πόσο θέλει να επιστρέψει.

Μπορεί πλέον να αγωνίζεται στους Νάγκετς, αλλά το what if μιας ανταλλαγής ακόμα πλανιέται άνω από τον Τόμας και τους Σέλτικς. Περίπου 1 μίση χρόνο μετά, ο ίδιος δηλώνει ξεκάθαρα πως θέλει να επιστρέψει και χαρακτηρίζει την Βοστόνη, σπίτι του.

«Η πρώτη λέξη που μου έρχεται στο μυαλό είναι, σπίτι. Πέρασα πολλά όταν έχασα την αδελφή μου. Όλη η πόλη και ο οργανισμός τα πέρασαν μαζί μου. Η αγάπη πάντα είναι εκεί, αλλά αυτό μας άλλαξε επίπεδο. Πέρασα την χειρότερη κατάσταση που πιθανότατα μπορεί να περάσει άνθρωπος και ήταν όλοι εκεί. Γι' αυτό η Βοστόνη σημαίνει τόσα πολλά για εμένα».

Ενώ για το βίντεο που έπαιξε: «Αυτό ήταν τα... πάντα. Εκτιμώ ότι το έκαναν για εμένα. Σημαίνει πολλά. Εκτιμώ που το έκαναν, ειδικά στην φάση που είμαι στο παρκέ αυτή την εποχή, αυτού του είδους η αγάπη είναι κάτι που ήθελα, χρειαζόμουν και είμαι χαρούμενος που επέστρεψα και η αγάπη ήταν φανταστική».

Για την κατάσταση που βρίσκεται τώρα, καθώς ήταν εκτός rotation και κόντρα στους Σέλτικς αγωνίστηκε 7 λεπτά χωρίς να σκοράρει, ο Τόμας σχολίασε:

«Θέλω απλά την ευκαιρία. Όποιος και αν είναι ο ρόλος μου. Αλλά τώρα μπορώ να παίξω ξανά στο υψηλότερο επίπεδο. Αν μου δοθεί η ευκαιρία, μπορώ να γίνω All Star, μπορώ να γίνω όλα αυτά γιατί σωματικά νιώθω σπουδαία. Αν πάρω την ευκαιρία θα την εκμεταλλευτώ».

Ενώ για την ανταλλαγή του από τους Σέλτικς σχολίασε:

«Πιθανότατα θα είχαμε κερδίσει ένα πρωτάθλημα ήδη. Αλλά ήταν σκληρό όταν έγινε, γιατί ήταν ξαφνικό και ήμουν τραυματίας. Αν μπορούσα να παίξω θα ήταν πιο εύκολο να το ξεπεράσω. Αλλά δεν το κρατάω. Πράγματα γίνονται. Όλα γίνονται για έναν λόγο και χαίρομαι που επέστρεψα υγιής».

 

NBA Τελευταία Νέα