Νοβίτσκι: «Δεν σχεδιάζω να επιστρέψω στη Γερμανία, ούτε να μπω στην ομοσπονδία»

Νοβίτσκι: «Δεν σχεδιάζω να επιστρέψω στη Γερμανία, ούτε να μπω στην ομοσπονδία»

bet365

Ο Ντιρκ Νοβίτσκι έδωσε συνέντευξη σε γερμανικό μέσο ενημέρωσης και τόνισε πως, μετά την απόσυρσή του από τα παρκέ, το μέλλον του είναι στις ΗΠΑ.

Ο Γερμανός φόργουορντ των Μάβερικς δεν μοιάζει διατεθειμένος να επιστρέψει στην χώρα του, μετά το τέλος της καριέρας του στο ΝΒΑ, καθώς πλέον έχει «χτίσει» τη ζωή του στην Αμερική.

Αυτό ισχυρίστηκε στην «rp-online.de», αφού είπε: «Το μέλλον μου φαίνεται πως είναι στην Αμερική. Τα παιδιά μου γεννήθηκαν όλα εδώ, η κόρη μου θα πάει σχολείο την επόμενη χρονιά, οπότε δεν σχεδιάζω μια επιστροφή στη Γερμανία», και απάντησε στο ενδεχόμενο που φαίνεται να έχει αφήσει ανοιχτό, για να βρεθεί στην ομοσπονδία μπάσκετ της χώρας του: «Επίσης, δεν θα "μπλεχτώ" με την γερμανική ομοσπονδία. Όταν κάνω κάτι, θέλω να δίνω το 100%. Δεν υπάρχει σταθερή επικοινωνία με την ομοσπονδία. Σίγουρα, ξέρω ανθρώπους πολλά χρόνια από εκεί, που μιλάω που και που μαζί τους».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα