Οι Σανς η μοναδική ομάδα που υποχρέωσε τους Μπακς σε δύο σερί ήττες!

Gazzetta team
Οι Σανς η μοναδική ομάδα που υποχρέωσε τους Μπακς σε δύο σερί ήττες!

bet365

Οι Φοίνιξ Σανς έγιναν η μοναδική ομάδα που κατάφερε να κερδίσει φέτος τους πρωτοπόρους Μιλγουόκι Μπακς δύο φορές, ενώ χρειάστηκε να περάσουν 63 ματς για να γνωρίσουν τα «Ελάφια» back to back ήττες στο πρωτάθλημα.

Καμία άλλη ομάδα στο ΝΒΑ δεν μπόρεσε φέτος να κερδίσει δύο φορές τους Μπακς, κάτι που έκαναν οι Φοίνιξ Σανς μετά και τη νίκη τους στην Αριζόνα. Και να 'ταν μόνο αυτό για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την παρέα του; Μετά από αυτήν την ήττα, οι Μπακς μπήκαν σε ένα κλειστό club ομάδων στην ιστορία του ΝΒΑ που έτρεξε ένα μεγάλο σερί. Όπερ και σημαίνει χρειάστηκε να περάσουν 63 ματς προκειμένου να κάνουν back to back ήττες αφού είχε προηγηθεί και το εις βάρος τους 115-111 στην Γιούτα.

Το καλύτερο σερί ανήκει στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς στο τέλος της σεζόν 2015-16 (82 ματς δηλαδή), ακολουθούν οι Σπερς με 78 ματς την ίδια χρονιά, οι Σέλτικς της σεζόν 1984-85 με 74 παιχνίδια και τώρα οι Μπακς με 63 παιχνίδια. Να σημειωθεί ότι το μεγαλύτερο σερί του Μιλγουόκι μέχρι να γνωρίσει back to back ήττες ήταν τα 19 ματς από τις σεζόν 1970-71 και 1971-72.

 

NBA Τελευταία Νέα