Ντομινίκ στο gazzetta.gr: «Τα βρήκαμε με τον Μάλκοβιτς, οπότε ήταν καλός» (gTV)

Αντώνης Καλκαβούρας
Ντομινίκ στο gazzetta.gr: «Τα βρήκαμε με τον Μάλκοβιτς, οπότε ήταν καλός» (gTV)

bet365

Ο θρύλος των Ατλάντα Χοκς και του Παναθηναϊκού, Ντομινίκ Ουίλκινς, θυμήθηκε στην κάμερα του gTV το πέρασμά του από την Ελλάδα, το Ευρωπαϊκό στο Παρίσι και την τρελή υποδοχή του στο αεροδρόμιο!

Ο Ντομινίκ Ουίλκινς είναι ο ζωντανός θρύλος των Ατλάντα Χοκς κι αυτό δεν χρειάζεται να μπεις καν στην εντυπωσιακή State Farm Arena για να το καταλάβεις. Αρκεί μια βόλτα στον περιβάλλοντα χώρο, όπου δεσπόζει το άγαλμά του.

Αν πάντως, πάει κάποιος σε έναν αγώνα των Χοκς, τότε είναι δεδομένο πως θα βρει τον Ουίλκινς στο παρκέ, τρεις ώρες πριν το τζάμπολ! Ο αντιπρόεδρος και τηλεσχολιαστής της ομάδας της Ατλάντα δεν χάνει την ευκαιρία να μιλήσει με οποιονδήποτε τον πλησιάσει, να υπογράψει αυτόγραφα και να φωτογραφηθεί με φιλάθλους, αλλά και αντιπάλους.

Σε μια τέτοια ευκαιρία τον πλησιάσαμε κι εμείς και τον ρωτήσαμε για τον ένα χρόνο που πέρασε στον Παναθηναϊκό, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, την τρελή υποδοχή του στο αεροδρόμιο, αλλά και τη σχέση του με τον τότε προπονητή του «τριφυλλιού», Μπόζινταρ Μάλκοβιτς!

 

NBA Τελευταία Νέα