Πέλικανς - Μάτζικ 88-118

Φώτης Καρακούσης
Πέλικανς - Μάτζικ 88-118

bet365

Μα τον Ντέιβις να παίζει μόλις 24 λεπτά και να πετυχαίνει μόνο 3 πόντους, οι Πέλικανς ήταν τραγικοί και γνώρισαν τον εντός έδρας διασυρμό από τους Μάτζικ με 118-88.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψαν το ματς με τους Πέλικανς στη Νέα Ορλεάνη οι Μάτζικ. Η ομάδα του Ορλάντο εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα εσωτερικά θέματα που έχουν οι... πελεκάνοι μετά την υπόθεση ανταλλαγής του Ντέιβις στους Λέικερς που τελικά δεν έγινε και διέσυραν τους αντιπάλους τους με το εμφατικό 118-88. Μια νίκη που τους έφερε στο 28-32 και συνεχίζουν την... μάχη για τα playoffs, με τους ηττημένους να προσπαθούν πλέον να μαζέψουν τα κομμάτια τους, αγωνιστικά και μη.

Στα του αγώνα, τι ανάλυση να κάνεις με τέτοια διαφορά; Οι φιλοξενούμενοι έκαναν πραγματικά πλάκα στους αντιπάλους τους και πήραν άνετα τη νίκη. Και πως να μην κάνουν πλάκα βέβαια όταν ο Ντέιβις, το μεγάλο τους αστέρι έπαιξε 24 λεπτά και είχε 3 πόντους με το τραγικό 1/9 σουτ; Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Βούτσεβιτς με 25 πόντους και τον ακολούθησαν οι Φουρνιέ με 22 και Γκόρντον, Ισάακ με 20. Για τους τραγικούς Πέλικανς ο Μουρ είχε 19, ο Χιλιντέι 16 και ο Ραντλ 15, αλλά με τέτοιον «φρύδια» δεν μπορούσαν να κερδίσουν.

 

NBA Τελευταία Νέα