Όταν η λέξη «Αντετοκούνμπο» μονοπωλεί τις δηλώσεις των προπονητών (gTV)

Αντώνης Καλκαβούρας
Όταν η λέξη «Αντετοκούνμπο» μονοπωλεί τις δηλώσεις των προπονητών (gTV)

bet365

Οι Ντάλας Μάβερικς φιλοξένησαν τους Μιλγουόκι Μπακς στο American Airlines Center και στις δηλώσεις των δύο προπονητών υπήρχε ένα όνομα που ξεχώριζε: Αντετοκούνμπο.

Και δεν μιλάμε μόνο για τον Γιάννη, αλλά και για τον Κώστα, τον 21χρονο μικρό αδερφό του Greek Freak, ο οποίος ανήκει στους Μάβερικς, αγωνίζεται στην θυγατρική του ομάδα, Τέξας Λέτζεντς και θα βρισκόταν στον πάγκο των Μαβς, αν δεν ήταν άρρωστος.

Ο προπονητής των Μάβερικς, Ρικ Καρλάιλ, πριν την αναμέτρηση μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κώστα, τονίζοντας πως στόχος της ομάδας δεν είναι να φτιάξει άλλον έναν Γιάννη, αλλά να αναπτύξουν το ταλέντο του μικρού! Ο έμπειρος coach της ομάδας του Ντάλας, βέβαια, αναφέρθηκε και στον Γιάννη, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια και εκθειάζοντας της ηγετικές αρετές του.

Από την άλλη πλευρά, ο Μάικ Μπουντενχόλζερ μίλησε για τον Greek Freak μετά το τέλος του παιχνιδιού κι αφού ο Γιάννης είχε πετύχει 29 πόντους και είχε μαζέψει 17 ριμπάουντ και αναφέρθηκε στο πόσο θέλουν οι Μπακς να παίρνει προσπάθειες για τρίποντα ο σούπερ σταρ τους.

 

NBA Τελευταία Νέα