«Να βρεθούμε και οι 4 Αντετοκούνμπο στην πεντάδα της Εθνικής» (gTV)

Αντώνης Καλκαβούρας
«Να βρεθούμε και οι 4 Αντετοκούνμπο στην πεντάδα της Εθνικής» (gTV)

bet365

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο μίλησε στον Αντώνη Καλκαβούρα για την μέχρι στιγμής παρουσία του στους Τέξας Λέτζεντς και αποκάλυψε για ποιο λόγο δεν έβλεπε τον Γιάννη, όταν έμεναν μαζί στο Μιλγουόκι!

Μισή ώρα βορειότερα από το Ντάλας βρίσκεται η έδρα της θυγατρικής ομάδας των Μάβερικς, των Τέξας Λέτζεντς. Και μπορεί το όνομα να το έχει η ομάδα, την χάρη όμως την έχουν οι εκπληκτικές εγκαταστάσεις, στις οποίες στεγάζεται το προπονητικό κέντρο των Λέτζεντς, όπου περνάει ένα μεγάλο κομμάτι της καθημερινότητάς του ο Κώστας Αντετοκούνμπο.

Ο 21χρονος σέντερ ανήκει στο δυναμικό των Μάβερικς, στην rookie όμως σεζόν του προπονείται με τους Λέτζεντς και περιμένει την ευκαιρία του να κάνει το άλμα προς το ΝΒΑ, στην πρώτη του επαγγελματική σεζόν ως μπασκετμπολίστας, μετά την παρουσία του στο Ντέιτον.

Η κάμερα του gTV παρακολούθησε μια προπόνηση των Λέτζεντς και μίλησε με τον Κώστα για την πορεία του στο Τέξας, το παρών στην αποστολή των Μάβερικς στον αγώνα με τους Μπακς στο Μιλγουόκι, το όνειρό του να αγωνιστούν και τα τέσσερα αδέρφια Αντετκούνμπο στην πεντάδα της Εθνικής Ελλάδας, ενώ μας αποκάλυψε για ποιο λόγο έβλεπε... σπάνια τον Γιάννη, όταν έμενε μαζί του για τρία χρόνια στο Μιλγουόκι.

 

NBA Τελευταία Νέα