Όκαφορ για Ντέιβις: «Αν ήμουν εγωιστής θα τον ήθελα εδώ, αλλά θέλω να είναι ευτυχισμένος»

Όκαφορ για Ντέιβις: «Αν ήμουν εγωιστής θα τον ήθελα εδώ, αλλά θέλω να είναι ευτυχισμένος»

Αντωνία Σπανού
Όκαφορ για Ντέιβις: «Αν ήμουν εγωιστής θα τον ήθελα εδώ, αλλά θέλω να είναι ευτυχισμένος»

bet365

Ο Τζαχίλ Όκαφορ μίλησε για όσα συμβαίνουν με τις αντιδράσεις προς τον Ντέιβις και τόνισε ότι θέλει να είναι ευτυχισμένος.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Μακάμπι Τελ Αβίβ - Ολυμπιακός! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Άντονι Ντέιβις για ακόμα μια φορά είδε την μέχρι πρότινος ομάδα του να αγωνίζεται χωρίς εκείνον και τους συμπαίκτες του να απαντούν σε ερωτήσεις για εκείνον. Οι φήμες ότι οι υπόλοιποι τον έχουν... εκτός είναι πολλές και οι περισσότεροι κλήθηκαν να απαντήσουν σε αυτές.

«Λατρεύω να έχω τον Άντονι τριγύρω», τόνισε ο Χόλιντεϊ και συνέχισε, «ήταν ωραία να παίζω με εκείνον, να παλεύω και να πολεμάω μαζί του».

Οι Πέλικανς έτσι και αλλιώς συνεχίζουν να αγωνίζονται χωρίς τον ηγέτη τους, αφού ζήτησε ανταλλαγή και... αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν σύντομα.

Ο Όκαφορ με την σειρά του σχολίασε: «Θα τα πάμε καλύτερα. Σίγουρα υπήρξε πολύ δράμα, πολλά ακούστηκαν για αυτή την ανταλλαγή. Απλά προσπαθούμε να μείνουμε ενωμένοι και ο AD είναι σπουδαίος. Είναι στα αποδυτήρια, στον πάγκο υποστηρικτικός. Συνεχίζει να με βοηθάει κάθε μέρα.

Οπότε του είμαι ευγνώμον. Αυτή είναι η τέταρτη χρονιά μου στο ΝΒΑ και είναι τυπικό αυτή την εποχή να ακούγονται πολλά με τις ανταλλαγές. Ξέρω ότι οποιοδήποτε σε αυτά τα αποδυτήρια μπορεί να γίνει ανταλλαγή, οποιαδήποτε στιγμή. Το ξέρω, αλλά προσπαθώ να μην το σκέφτομαι. Η σχέση μας δεν έχει αλλάξει. Είναι σαν αδελφός μου. Με φροντίζει. Αν έχει κάποια συμβουλή για εμένα θα μου την πει. Δεν έχει αλλάξει.

Εγωιστικά θα ήθελα να είμαι μαζί του, όπως ήμασταν. Αλλά στο τέλος της ημέρας θέλω να είναι χαρούμενος. Αν ήθελα να είμαι εγωιστής θα έλεγα ότι θέλω να παραμείνει συμπαίκτης μου».

 

NBA Τελευταία Νέα