«44 πόντοι μετά από ασίστ ο Τόμπσον, 37 χωρίς ασίστ ο Χάρντεν»! (pic)

Gazzetta team
«44 πόντοι μετά από ασίστ ο Τόμπσον, 37 χωρίς ασίστ ο Χάρντεν»! (pic)

bet365

O Κλέι Τόμπσον πέτυχε τους 44 πόντους του κόντρα στους Λέικερς μετά από ασίστ το ίδιο βράδυ που ο Τζέιμς Χάρντεν σημείωσε 37 πόντους απέναντι στους Σίξερς δίχως πάσα από συμπαίκτη του!

Ο Τόμπσον... οργίασε στο Λος Άντζελες με αντίπαλο τους Λέικερς, σημειώνοντας 44 πόντους με 17/20 σουτ εντός πεδιάς και 10/11 τρίποντα στη νίκη των Ουόριορς με 111-130. Το αξιοσημείωτο στην περίπτωσή του Τόμπσον είναι ότι άρχισε τον αγώνα με 10 συνεχόμενα εύστοχα τρίποντα πριν αστοχήσει στο 11ο, σκοράροντας ΟΛΟΥΣ τους πόντους του έπειτα από ασίστ.

Από την άλλη πλευρά, ο Τζέιμς Χάρντεν πέτυχε 37 πόντους κόντρα στους Σίξερς, φτάνοντας αισίως τα 20 σερί παιχνίδια με 30+ πόντους, κάτι που έχει κάνει στο παρελθόν μόνο ο Ουίλτ Τσάμπερλεϊν. Ο «Μούσιας» έφτασε στη συγκεκριμένη επίδοση χωρίς να πάρει ασίστ από τους συμπαίκτες του και το ΝΒΑ on ESPN αποτύπωσε με τον καλύτερο τρόπο τη σύγκριση!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα