Κάζινς: «Μια από τις καλύτερες ημέρες της ζωής μου» (vids)

Κάζινς: «Μια από τις καλύτερες ημέρες της ζωής μου» (vids)

Αντωνία Σπανού
Κάζινς: «Μια από τις καλύτερες ημέρες της ζωής μου» (vids)

bet365

Ο ΝτεΜάρκους Κάζινς επέστρεψε στην δράση με τον καλύτερο τρόπο και δεν έκρυψε την ευτυχία του στις δηλώσεις, αφού όπως είπε νιώθει σαν παιδί τα Χριστούγεννα.

Μόνο ευτυχισμένος θα μπορούσε να νιώθει ο ΝτεΜάρκους Κάζινς, αφού το ντεμπούτο του μετά από σχεδόν έναν χρόνο που ήταν τραυματίας ήταν ονειρεμένο. Πρώτο καλάθι με κάρφωμα, σπουδαία εμφάνιση, έστω και αν αποβλήθηκε με 6 φάουλ και δεν θα μπορούσαν τα πράγματα να είναι καλύτερα για εκείνον, κάτι που παραδέχτηκε.

Νέο παιχνίδι στα φρουτάκια! Το «Fruit Blox» προσγειώθηκε στην Sportingbet.gr!

«Ένιωσα σαν παιδί τα Χριστούγεννα. Ήταν ένα μακρύ ταξίδι το έχω πει πολλές φορές. Ήταν μια από τις καλύτερες ημέρες της ζωής μου, απλά να είμαι στο παρκέ και να παίζω το παιχνίδι που αγαπώ. Οι συμπαίκτες μου ήταν σπουδαίοι, με στήριξαν σε όλη αυτή την διαδικασία το ίδιο και όλος ο Οργανισμός, προσπάθησαν να μου κάνουν την ζωή εύκολη, κατάλαβαν όλα αυτά που περνάω καθημερινά και το έκαναν όσο το δυνατόν πιο εύκολο. Τους ευχαριστώ και όπως είπα, ήταν μια από τις καλύτερες ημέρες της ζωής μου».

Ενώ για το πρώτο του καλάθι που ήρθε με ένα τρομερό κάρφωμα, σχολίασε:

«Είμαι χαρούμενος που βλέπω ότι μπορώ ακόμα να καρφώσω. Ένοιωσα καλά, ποτέ των ποτών δεν θα πίστευα ότι αυτό θα ήταν το πρώτο μου καλάθι με την επιστροφή μου, αλλά μου αρέσει που έγινε και δεν θα το άλλαζα».

 

NBA Τελευταία Νέα