Ίρβινγκ σε ΛεΜπρον: «Συγγνώμη που δεν καταλάβαινα την ευθύνη σου» (vid)

Ίρβινγκ σε ΛεΜπρον: «Συγγνώμη που δεν καταλάβαινα την ευθύνη σου» (vid)

Αντωνία Σπανού
Ίρβινγκ σε ΛεΜπρον: «Συγγνώμη που δεν καταλάβαινα την ευθύνη σου» (vid)

bet365

Ο Κάιρι Ίρβινγκ άνοιξε την καρδιά του και παραδέχτηκε ότι τηλεφώνησε στον ΛεΜπρον για να του ζητήσει συγγνώμη που δεν καταλάβαινε όσα έκανε στο Κλίβελαντ για τους συμπαίκτες του.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Ολυμπιακός – Χίμκι! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Η ήττα από τους Μάτζικ ήταν η αφορμή για να καλέσει ο Κάιρι Ίρβινγκ τον ΛεΜπρον Τζέιμς και να του ζητήσει συγγνώμη. Ο ηγέτης της Βοστόνης είδε την ομάδα του να χάνει και έκανε δηλώσεις για τους συμπαίκτες του, πριν τις πάρει πίσω και το σκεφτεί ξανά.

Μετά την νίκη επί των Ράπτορς παραδέχτηκε στην κάμερα, ότι τηλεφώνησε στον ΛεΜπρον για να του ζητήσει συγγνώμη, που δεν καταλάβαινε απόλυτα τι έκανε για εκείνους στο Κλίβελαντ.

Αναλυτικά:

«Τον κάλεσα μετά το Ορλάντο. Ήταν σημαντικό για εμένα γιατί έπρεπε να τηλεφωνήσω στον ΛεΜπρον και να του ζητήσω συγγνώμη που ήμουν ένας νέος παίκτης, που τα ήθελα όλα στα χέρια του, να είμαι ηγέτης, να είμαι όλα αυτά και να έχω την ευθύνη. Το να είσαι ο καλύτερος παίκτης που θα οδηγεί την ομάδα δεν είναι για όλους. Ο ΛεΜπρον είναι ένας από αυτούς και μας έδειξε πως κερδίζεται ένα πρωτάθλημα.

Ήταν δύσκολο γι' αυτόν και μερικές φορές ξεχώριζε από την ομάδα. Δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο και όπως είπα λίγοι μπορούν να το αντέξουν. Πιστεύω ότι το καλύτερο πρόσωπο να καλέσω ήταν εκείνος γιατί έχει βρεθεί σε αυτή την κατάσταση σαν και εμένα.

Ήμουν ένας 22χρονος που τα ήθελα όλα, τα ήθελα όλα τώρα. Έπρεπε να προσαρμόσω το παιχνίδι μου σε αυτόν τον τύπο, το έπαιρνα προσωπικά, αλλά στο τέλος της ημέρας ήθελε το καλύτερο. Σκέφτηκα πως μπορώ εγώ να βγάλω το καλύτερο γι' αυτό το γκρουπ και να τους βοηθήσω να καταλάβουν τι χρειάζεται για να κερδίσουν το πρωτάθλημα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα