Κανένα... θέμα ο Νοβίτσκι με τον περιορισμένο του ρόλο!

Κανένα... θέμα ο Νοβίτσκι με τον περιορισμένο του ρόλο!

Gazzetta team
Κανένα... θέμα ο Νοβίτσκι με τον περιορισμένο του ρόλο!

bet365

Αντικείμενο σχολιασμού έχει γίνει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού ο μικρός χρόνος συμμετοχής του Ντιρκ Νοβίτσκι τη φετινή σεζόν, αλλά ο ίδιος δεν δείχνει να έχει το παραμικρό πρόβλημα.

Ο Γερμανός σούπερ σταρ του ΝΒΑ μίλησε στην «Dallas Morning News» για τον μικρό χρόνο συμμετοχής του φέτος και όπως είπε «το συζητήσαμε και το χειριστήκαμε ως ώριμοι άνθρωποι. Θα δούμε πώς θα πηγαίνει παιχνίδι με το παιχνίδι. Θα υπάρχουν στιγμές που θα παίζω περισσότερο και στιγμές που θα παίζω λιγότερο» ήταν η χαρακτηριστική του ατάκα.

Συγκεκριμένα τη φετινή σεζόν έχει κατά μέσο όρο 3,6 πόντους ανά 10,3 λεπτά συμμετοχής στα 12 ματς που έχει δώσει το «παρών». Μάλιστα τα ποσοστά του είναι αρκετά χαμηλά αφού σουτάρει με 29% στα σουτ εντός παιδιάς και με 22% στα τρίποντα: «Έχει τον ίδιο στόχο με όλους μας. Θέλει να κερδίζει όπως θέλουμε και εμείς. Απλά μερικές φορές δεν παίζει γιατί τα ματσαρίσματα δεν του ταιριάζουν. Δείτε και την άλλη όψη του νομίσματος. Υπάρχει στην ομάδα ένας από τους 10-12 καλύτερους όλων των εποχών, προέρχεται από τραυματισμό και έρχεται από τον πάγκο. Δεν ξέρω αν υπάρχει μεγαλύτερη πρόκληση για εκείνον αυτή τη στιγμή... » σχολίασε ο προπονητής, Ρικ Καρλάιλ.

 

NBA Τελευταία Νέα