Μπάρκλεϊ: «Ο Ντόντσιτς θα είναι στο All Star» (vid)

Μπάρκλεϊ: «Ο Ντόντσιτς θα είναι στο All Star» (vid)

Αντωνία Σπανού
Μπάρκλεϊ: «Ο Ντόντσιτς θα είναι στο All Star» (vid)

bet365

O Τσαρλς Μπάρκλεϊ υποστήριξε ότι ο Λούκα Ντόντσιτς πρέπει και θα είναι στο All Star απαντώντας στο επιχείρημα ότι οι Μάβερικς δεν τα πηγαίνουν καθόλου καλά.

Επιστροφή χρημάτων* στο Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός και σούπερ αποδόσεις στην Euroleague από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Στην συζήτηση μεταξύ Σακίλ, Μπάρκλεϊ, Σμιθ και Τζόνσον εκτός από την συζήτηση για τον MVP, όπου πρωταγωνίστησε ο Γιάννης αλλά και ο Χάρντεν, υπήρξε και εκείνη για τον Λούκα Ντόντσιτς και την παρουσία του στο All Star.

Μπορεί οι Μάβερικς να μην τα πηγαίνουν καθόλου καλά, ο πιτσιρικάς πάντως κάνει σπουδαία δουλειά και ο Μπάρκλεϊ τον στηρίζει για το All Star Game. Μάλιστα τόνισε ότι ο Ντόντσιτς έχει παίξει καλύτερα και από τον Όλντρζιτς και ΝτεΡόζαν.

«Κοιτώντας την λίστα πιστεύω ότι Ντόντσιτς θα είναι στο All Star και όχι μόνο από τους φανς». Κάπου εκεί ο Σακίλ ρώτησε αν θα πρέπει να είναι, «μπορεί να έχουν κακό ποσοστό στην Δύση, αλλά παίζει σπουδαία. Έχει παίξει καλύτερα από Όλντριτζ και ΝτεΜαρ».

 

NBA Τελευταία Νέα