Αποθέωση για Κάρτερ στο αγαπημένο του Τορόντο (vid)

Φώτης Καρακούσης
Αποθέωση για Κάρτερ στο αγαπημένο του Τορόντο (vid)

bet365

Ο Βινς Κάρτερ βρέθηκε για τελευταία φορά έστω και ως αντίπαλος στο αγαπημένο του Τορόντο και οι φίλοι των Ράπτορς τον αποθέωσαν ακόμα και όταν πέτυχε τρίποντο εναντίον τους.

Παναθηναϊκός- Μπάγερν Μ. με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Όταν ακούς την λέξη Ράπτορς, αυτός που σου έρχεται πρώτα στο μυαλό είναι σίγουρα ο Βινς Κάρτερ. Ο σπουδαίος φόργουορντ ήταν σήμα κατατεθέν των «δεινόσαυρων» και αγαπήθηκε όσο ελάχιστοι. Πλέον παρότι βρίσκεται στα 42 του συνεχίζει να παίζει με τους Χοκς και σήμερα αγωνίστηκε για τελευταία (;) φορά στο αγαπημένο του Τορόντο. Οι φίλοι της πρώην ομάδας του εννοείται πως δεν τον ξέχασαν και την στιγμή που ετοιμαζόταν να μπει γνώρισε πραγματικά την αποθέωση. Όλοι σηκώθηκαν όρθιοι και τον χειροκροτούσαν, αυτός χαιρετούσε χωρίς να μπορεί να κρύψει την χαρά και συγχρόνως αμηχανία του, ενώ τα χειροκροτήματα έγιναν ακόμα πιο έντονα όταν πέτυχε και τρίποντο εναντίον των Ράπτορς. Μεγάλες στιγμές για έναν τεράστιο παίκτη...

 

NBA Τελευταία Νέα