Ανέβηκε στην 3η θέση με τις περισσότερες νίκες ο Πόποβιτς!

Αντωνία Σπανού
Ανέβηκε στην 3η θέση με τις περισσότερες νίκες ο Πόποβιτς!

bet365

Πριν από μερικές ημέρες ο Πόποβιτς βρέθηκε στην τέταρτη θέση και πλέον είναι στην τρίτη με τις περισσότερες νίκες όλων των εποχών στο ΝΒΑ.

Ολυμπιακός - Μπασκόνια με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Ούτε μήνα δεν χρειάστηκε ο Γκρεγκ Πόποβιτς για να «πιάσει» στην τρίτη θέση με τις περισσότερε νίκες όλων των εποχών στο ΝΒΑ τον Τζέρι Σλόαν.

Οι Σπερς νίκησαν τους Πίστονς και με αυτή την νίκη ο εμβληματικός προπονητής του έφτασε τις 1221 νίκες στον «μαγικό» κόσμο συνεχίζοντας τον δρόμο του προς το να γράψει μοναδική ιστορία. Στην δεύτερη θέση βρίσκεται ο Λένι Ουίλκενς με 1332 και στην κορυφή είναι ο Νέλσον με 1335.

Είναι ένας άνθρωπος 70 χρονών και έχει τέτοιο πάθος με την δουλειά του που βγαίνει σε κάθε ματς.

Το Σαν Αντόνιο έχανε με 8 από την ομάδα του Ντιτρόιτ όταν οι Σπερς κάλεσαν time out κοντά στην μέση της πρώτης περιόδου. Μετά από λάθος που οδήγησε σε κάρφωμα των Πίστονς και μόλις 14 δευτερόλεπτα μετά ο Πόποβιτς κάλεσε και πάλι time out. Κάπως έτσι όλα άλλαξαν. Ο Φορμπς σχολίασε μετά το τέλος, «κάναμε λάθη συγκέντρωσης και τους δίναμε εύκολα καλάθια. Δεν ξέρω αν το έκανε για να ρίξει τον ρυθμό, αλλά μας έφτιαξε το μυαλό».

Τι να πει κανείς γι' αυτή την τεράστια προσωπικότητα του μπάσκετ...

 

NBA Τελευταία Νέα