Ο Χάρντεν συνεχίζει, 13 σερί ματς με 32+ πόντους

Ο Χάρντεν συνεχίζει, 13 σερί ματς με 32+ πόντους

Αντώνης Σαούλης
Ο Χάρντεν συνεχίζει, 13 σερί ματς με 32+ πόντους

bet365

O «Μούσιας» δεν σταματάει να σκοράρει, έχει φτάσει τα δέκα παιχνίδια με 30+ και 10+ ασίστ την ίδια ώρα που κάνεις άλλος στο ΝΒΑ δεν έχει περισσότερα από τρία ματς με τέτοιους αριθμούς!

Βwin – Πλέον μπορείς να συνδυάζεις πολλές αγορές σε ένα στοίχημα από τον ίδιο αγώνα! (21+).

Ειναι σε «God mode» τον τελευταίο μήνα. Από τις 13 Δεκεμβρίου όταν και το κοντέρ σταμάτησε στους 50 πόντους κόντρα στους Λέικερς, μέχρι και τις 7 Ιανουαρίου ο Τζέιμς Χάρντεν βλέπει το καλάθι σαν... ωκεανό.

Κόντρα στους Νάγκετς ο «Μούσιας» έβαλε 32 πόντους και έκανε 13 τα σερί παιχνίδια που πετυχαίνει πάνω από 30 πόντους. Για την ακρίβεια 32+. Με αντίπαλο το Ντένβερ μοίρασε και 14 ασίστ μιας και οι Νάγκετς προσπάθησαν να μειώσουν την παραγωγικότητά του με αρκετά double teams. Μάταια...

Αυτό ήταν το δέκατο παιχνίδι φέτος που ο Χάρντεν πετυχαίνει 30+ πόντους και δίνει 10+ ασίστ. Δεν υπάρχει άλλος παίκτης στο ΝΒΑ που να έχει περισσότερα από 3 παιχνίδια με αυτούς τους αριθμούς!

Και τα απίστευτα του «Μούσια» δεν σταματάνε εκεί. Εκτός του ότι σε αυτά τα 13 παιχνίδια οι Ρόκετς μετράνε ρεκόρ 11-2 (και με τον Κρις Πολ να είναι ακόμα τραυματίας) ο Τζέιμς Χάρντεν διαλύει τις άμυνες πίσω από την γραμμή του τριπόντου.

Χαρακτηριστικοί είναι οι αριθμοί του στα τελευταία πέντε παιχνίδια που ο Χάρντεν μετράει:
39,6 πόντους
11,0 ασίστ
7,8 ριμπάουντ
6,8 τρίποντα

Ποιος μπορεί να μην τον υπολογίζει και φέτος για MVP της κανονικής περιόδου;

 

NBA Τελευταία Νέα