Ντέιβις: «Όλοι είναι σε απόγνωση!» (vids)

Ντέιβις: «Όλοι είναι σε απόγνωση!» (vids)

Αντωνία Σπανού
Ντέιβις: «Όλοι είναι σε απόγνωση!» (vids)

bet365

Οι Πέλικανς έχασαν από τους Νετς, μέσα στο Μπρούκλιν, δεν τα πηγαίνουν καλά και ο Ντέιβις τόνισε ότι όλοι είναι σε απόγνωση και ψάχνουν λύση.

Βwin – Πλέον μπορείς να συνδυάζεις πολλές αγορές σε ένα στοίχημα από τον ίδιο αγώνα! (21+).

Μπορεί ο Ντέιβις να ήταν και πάλι πολύ καλός, όπως και όλοι οι βασικοί των Πέλικανς, αλλά δεν βρήκαν βοήθεια από τον πάγκο και έχασαν από τους Νετς με 121-127. Αυτή ήταν η 7η ήττα τα 9 τελευταία παιχνίδια και αυτή την στιγμή οι «Πελεκάνοι» είναι στην 14η θέση της βαθμολογίας της Δύσης.

Μετά το τέλος του αγώνα ο ηγέτης της Νέας Ορλεάνης μίλησε για την ομάδα του και τόνισε ότι πρέπει να τα πάει καλύτερα.

«Είμαστε καλύτεροι απ' ότι δείχνει το ρεκόρ μας. Όλοι είναι σε απόγνωση. Οι παίκτες, οι προπονητές, η διοίκηση. Πρέπει να τα πάμε καλύτερα. Δεν παίζαμε άμυνα. Όλο το πρώτο μισό, έκαναν ότι ήθελαν. Δεν μας ένιωθαν στην άμυνα. Δεν πήγαμε στις επαφές, δεν μιλούσαμε. Έκαναν πολλά layups, σούταραν ανενόχλητοι τρίποντα. Σούταραν καλά εξαιτίας της τεμπέλικης άμυνας μας. Είμαστε μια από τις χειρότερες ομάδες αμυντικά στην λίγκα».

Και ο Ντέιβις συνέχισε:

«Ξέρουμε τι κάναμε πέρυσι. Ξέρουμε πόσο καλοί είμαστε φέτος. Μόλις επέστρεψε ο Πέιτον και μετά χάνουμε τον Νίκο; Δεν μπορούμε να μείνουμε υγιής. Πρέπει να βγούμε έξω και να αποδείξουμε τι είμαστε. Δεν μπορούμε να λυπόμαστε τους εαυτούς μας».

 

NBA Τελευταία Νέα