Μπακς: Πάτησαν στην κορυφή, έχουν το καλύτερο ρεκόρ του ΝΒΑ! (pics)

Αντωνία Σπανού
Μπακς: Πάτησαν στην κορυφή, έχουν το καλύτερο ρεκόρ του ΝΒΑ! (pics)

bet365

Οι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο πάτησαν κορυφή στην Ανατολή, έχουν αυτή την στιγμή το καλύτερο ρεκόρ του ΝΒΑ και αυτό είναι κάτι που συμβαίνει μετά από 44 χρόνια.

Τι κάνουν οι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο...

Με τα χθεσινά αποτελέσματα του ΝΒΑ, οι Μιλγουόκι Μπακς με ηγέτη τον Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι η καλύτερη ομάδα του «μαγικού» κόσμου, αυτή την στιγμή!

Οι Ράπτορς δεν τα κατάφεραν κόντρα στους Μάτζικ και η κορυφή της Ανατολής άλλαξε χέρια και... πρασίνισε. Οι Μπακς αυτή την στιγμή βρίσκονται στο 24 - 10 με ποσοστό νικών 70.6%, ενώ οι Ράπτορς έπεσαν στην δεύτερη θέση με 26 - 11 και 70.3%.

Με τους Νάγκετς στην Δύση να είναι εκείνοι με το καλύτερο ποσοστό της Περιφέρειας και αυτό να είναι 66.7%, οι Μπακς είναι η καλύτερη ομάδα στο ΝΒΑ, αυτή την στιγμή, και αυτό είναι κάτι το απίστευτο.

Αυτό έχει να συμβεί εδώ και 44 χρόνια και συγκεκριμένα από την σεζόν 1973/74, όπου το Μιλγουόκι - παίζοντας τότε στη Δύση - έφτασε μέχρι και τους Τελικούς του ΝΒΑ και τελικά έχασε το Πρωτάθλημα από τους Σέλτικς...

Μάλιστα, τότε, ο Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ (που η αλήθεια είναι ότι στους τελικούς δεν έπιασε τα standards του) και τα υπόλοιπα «ελάφια», αντέδρασαν και έφτασαν μέχρι και το 3-3, όμως στο 7ο game ηττήθηκαν και έχασαν τον τίτλο, σε μια χρονιά που ήταν το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση της κορυφής, τρία χρόνια μετά τον θρίαμβο του '71.

Η ιδιαιτερότητα του 1974, έχει να κάνει με την παρουσία των Μπακς στην Midwest Division της Δυτικής Περιφέρειας, με τους Λέικερς να βγαίνουν αντίστοιχα νικητές στην Pacific Division.

Και να σκεφτεί κανείς πως πριν από μια πενταετία, οι Μπακς με ήττα από τους Νετς την 27η Δεκέμβρη, έπεφταν στο 6-23 και ο Αντετοκούνμπο τότε ως rookie είχε αναδειχθεί για πρώτη φορά κορυφαίος σκόρερ για την ομάδα του με 16 πόντους, ενώ, ήταν πρώτος και στα ριμπάουντ με 8.

 

NBA Τελευταία Νέα