Παραδέχτηκε ότι έκανε πλάκα με το φεγγάρι ο Κάρι, θα πάει όμως στην NASA!

Παραδέχτηκε ότι έκανε πλάκα με το φεγγάρι ο Κάρι, θα πάει όμως στην NASA!

Αντωνία Σπανού
Παραδέχτηκε ότι έκανε πλάκα με το φεγγάρι ο Κάρι, θα πάει όμως στην NASA!

bet365

Ο Στεφ Κάρι είπε ότι ο άνθρωπος δεν έχει πατήσει στο φεγγάρι, η ΝASA απάντησε και τώρα όλα αλλάζουν. Ο παίκτης των Ουόριορς σχολίασε ότι έκανε πλάκα, αλλά ακόμα και έτσι θα αποδεχτεί την πρόσκληση.

Καινούρια φρουτάκια στο καζίνο! Το αγαπημένο «Eye of Hathor» έφτασε στη Vistabet.gr!

«Ταρακούνησε λίγο τα νερά» ο Στεφ Κάρι όταν σε εκπομπή είπε ότι δεν πιστεύει ότι ο άνθρωπος έχει πάει στο φεγγάρι. Η NASA αποφάσισε να μην το αφήσει να περάσει και προσκάλεσε τον ηγέτη του Όκλαντ, όταν βρεθεί ξανά στο Χιούστον, να πάει στα γραφεία της και να δει τις πέτρες από τις αποστολές στο διάστημα.

Ο Στεφ αφού θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι έκανε πλάκα, τόνισε ότι θα πάει σίγουρα στην NASA.

«100% θα πάω. Προφανώς έκανα πλάκα όταν μίλησα. Κάθισα ήρεμα και είδα πόσο ηλίθιοι μπορούν να γίνουν οι άνθρωποι που πήραν όλο αυτό στα σοβαρά λέγοντας, ΄Θεέ μου, πιστεύει ότι δεν προσγειωθήκαμε ποτέ στο φεγγάρι', πείτε το όπως θέλετε. Οπότε κάθισα ήσυχα και είδα που έφτασε αυτή η ιστορία. Όσο για την απάντηση σίγουρα θα πάω στην NASA. Θα ενημερωθώ από πρώτο χέρι για την τρομερή δουλειά που έχουν κάνει όλα αυτά τα χρόνια.

Και εύχομαι ο κόσμος να καταλάβει ότι η ενημέρωση είναι δύναμη. Για τα παιδιά εκεί έξω που κρέμονται από κάθε μας λέξη, είναι σημαντικό να καταλάβουν ότι δεν πρέπει να πιστεύουν κάτι επειδή το λέει κάποιος. Πρέπει να κάνετε τα μαθήματα σας και να καταλαβαίνετε τι πιστεύετε. Θα πάω στην NASA και θα απολαύσω την εμπειρία».

 

NBA Τελευταία Νέα