Το ιστορικό της μεταγραφής του Ίρβινγκ μέσα από τα μάτια του ΛεΜπρόν

Το ιστορικό της μεταγραφής του Ίρβινγκ μέσα από τα μάτια του ΛεΜπρόν

bet365

Διαβάστε όσα συνέβησαν το καλοκαίρι που αποχώρησε από τους Καβαλίερς ο Κάιρι Ίρβινγκ μέσα από τον τρόπο που το έζησε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς

Το καλοκαίρι του 2017 ο Κάιρι Ίρβινγκ σόκαρε τον κόσμο με την επιθυμία του να αλλάξει περιβάλλον και να φύγει από τους Καβαλίερς. Αυτό λοιπόν συνέβη και έτσι μετακόμισε στη Βοστώνη και τους Σέλτικς.

Η βασική αιτία της επιθυμίας του ήταν πως δεν ήθελε άλλο να παίζει δίπλα στον ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Μετά από καιρό και πλέον φορώντας τη φανέλα των Λέικερς μιλώντας στο «theathletic.com» αναφέρθηκε σε εκείνο το καλοκαίρι.

Ο ΛεΜπρόν είπε χαρακτηριστικά πως, όλοι ξέρουν γιατί αποχώρησε ο Κάιρι. Αυτή η κίνηση ήταν και αρχή του κακού για αυτή την ομάδα. Δεν είναι μυστικό... Ερχεται μία στιγμή που καταλαβαίνεις πως δεν τρέχει τα θέματα της ομάδας ο GM. Τουλάχιστον όχι όπως το έκανε ο Γκρίφιν πριν από αυτόν, αλλά ουσιαστικά για αυτό απολύθηκε κι ο Γκρίφιν».

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος Τζο Βάρντον αναφέρεται σε εκείνη την περίοδο... «Ο Τζέιμς ήταν αδιάλλακτος... Μην δώσετε τον Ίρβινγκ, ειδικά στους Σέλτικς. Μπροστά σε τουλάχιστον τέσσερις μάρτυρες ο Άλτμαν του είπε πως δε θα γινόταν η ανταλλαγή. Λίγα λεπτά αργότερα κυκλοφόρησε η είδηση πως οι Καβαλίερς είχαν δώσει τον Ίρβινγκ για τους Τόμας, Κράουντερ, Ζίζιτς και μία επιλογή του ντραφτ.

Αμέσως ο κολλητός του Ράντι Μιμς τον ενημέρωσε. Εκείνη την ώρα υπέγραφε κάποιες εμφανίσεις και τσαντισμένος σηκώθηκε από την καρέκλα. Δεν αισθανόταν ότι ο Αλτμαν του είχε πει ψέμματα, αλλά πολύ απλά ο ιδιοκτήτης Νταν Γκίλμπερτ δεν υπολόγιζε τη γνώμη του Άλτμαν κι έκανε ό,τι ήθελε»

 

NBA Τελευταία Νέα