Έριξε «καρφί» στον προπονητή του ο Εμπίντ λόγω Μπάτλερ!

Έριξε «καρφί» στον προπονητή του ο Εμπίντ λόγω Μπάτλερ!

Νίκος Καρφής
Έριξε «καρφί» στον προπονητή του ο Εμπίντ λόγω Μπάτλερ!

bet365

Δηλώσεις που μεταφράζονται ως παράπονο για τον τρόπο που τον χρησιμοποιεί ο Μπράουν μετά την έλευση Μπάτλερ έκανε ο ο Τζοέλ Εμπίντ.

Ο ερχομός του Τζίμι Μπάτλερ στη Φιλαδέλφεια έχει επηρεάσει αρνητικά το παιχνίδι του Τζοέλ Εμπίντ, κάτι που παραδέχθηκε με δηλώσεις του ο Καμερουνέζος σέντερ.

«Δεν είμαι ο εαυτός μου τελευταία. Αυτό συμβαίνει εξαιτίας του τρόπου με τον οποίο χρησιμοποιούμαι. Με βάζουν να ανοίγω χώρους σαν ένα stretch five.Σουτάρω με 29% τρίποντα. Στα τελευταία ματς παίζω στην περίμετρο, εξωτερικά, κάτι που με μπερδεύει. Δεν παίζω καλά παρόλο που νιώθω τέλεια με το σώμα μου. Μετά την ανταλλαγή του Μπάτλερ, έχω πέσει. Μου κάνουν triple team. Νιώθω σαν να μην είμαι ο εαυτός μου. Δεν ξέρω. Πρέπει να λύσουμε το θέμα»

Το Predictor παίζει μπάλα και στο Champions League με έπαθλο €5000 μετρητά* κάθε αγωνιστική μέρα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Οι Σίξερς έχουν νικήσει 9 εκ των 12 ματς από τότε που παίζει ο Μπάτλερ. Τα νούμερα του Καμερουνέζου έχουν πέσει στα 11 τελευταία ματς, αφού από 28.2 πόντους έπεσε στους 23.8.

Ο Τζοέλ έχει σκοράρει 16, 15 και 10 πόντους στα 3 τελευταία ματς, αφού κόντρα στους Πίστονς έμεινε στον πάγκο.

 

NBA Τελευταία Νέα