H... από καρδιάς εξομολόγηση του Λάουρι για την νύχτα που έμαθε ότι φεύγει ο ΝτεΡόζαν! (vid)

Αντωνία Σπανού
H... από καρδιάς εξομολόγηση του Λάουρι για την νύχτα που έμαθε ότι φεύγει ο ΝτεΡόζαν! (vid)

bet365

Ο Λάουρι μίλησε για πρώτη φορά για το πως έμαθε ότι ο αδελφικός του φίλος, ΝτεΜαρ ΝτεΡοζαν αποχωρεί από τους Ράπτορς και όλα όσα έχουν μεσολαβήσει μέχρι τώρα, με τις περιγραφές του να είναι χαρακτηριστικές των συναισθημάτων του.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Η σχεδόν αδελφική σχέση που έχουν ο Λάουρι με τον ΝτεΡόζαν είναι γνωστή σε ολόκληρο τον κόσμο του ΝΒΑ και ο παίκτης των Ράπτορς αποκάλυψε για πρώτη φορά στο ESPN πως έμαθε για την ανταλλαγή του φίλου του και τα συναισθήματα του μετά.

Ο Λάουρι φαίνεται πως ακόμα δεν έχει συγχωρέσει την ομάδα του, αφού αποκάλυψε ότι οι σχέσεις με τον πρόεδρο είναι απολύτως τυπικές, ενώ μίλησε και για τον Λέοναρντ, αλλά και την εξαιρετική θέση της ομάδας του.

«Ήταν 2 και μισή το βράδυ, κοιμόμουν και με χτύπησε το κινητό μου και είναι ο ΝτεΜαρ, λέει πράγματα που δεν μπορώ να πω στο ESPN, και μου λέει με αντάλλαξαν στο Σαν Αντόνιο. Καθόμουν στο μπάνιο και σκέφτομαι... τι; ένα λεπτό... και κάθισα λίγο εκεί, απλά κάθισα. Δεν ήξερα τι να πω.

Ένιωσα προδομένος γιατί το ΝτεΜαρ ένιωσε προδομένος, γιατί είναι ο κολλητός μου, οπότε να έτσι ένιωσα. Είναι μια σπουδαία δουλειά, αλλά είναι δύσκολη. Μερικές φορές λες για πράγματα, 'αυτό είναι χάλια'.

Για εμένα η σχέση μου με τον πρόεδρο είναι ότι είναι ο πρόεδρος. Έρχομαι κάνω την δουλειά μου. Εκείνος κάνει την δικιά του και εγώ την δικιά μου... Δεν είμαι ξαφνιασμένος με το που είμαστε, γιατί αγοράσαμε μερικούς πρωταθλητές, έχουμε την νοοτροπία νικητή.

Ανταλλάξαμε μερικά μηνύματα με τον Λέοναρντ και αυτό ήταν. Δεν μιλήσαμε παραπάνω. Όλα είναι μια χαρά. Ο κόσμος νομίζει ότι είναι ήσυχος, δεν είναι τόσο ήσυχος, έχει φωτιά μέσα του».

Το βίντεο τα... λέει όλα:

 

NBA Τελευταία Νέα