Μάβερικς - Μπλέιζερς 111-102

Φώτης Καρακούσης
Μάβερικς - Μπλέιζερς 111-102

bet365

Με τον Λούκα Ντόντσιτς να είσαι σε ένα ακόμα παιχνίδι ηγέτης τους, οι Μάβερικς επικράτησαν των Μπλέιζερς με 111-102 και ανέβηκαν στην 7η θέση της Δύσης.

Νέο παιχνίδι στα φρουτάκια! Το «Fruit Blox» προσγειώθηκε στην Sportingbet.gr!

Ο άνθρωπος στην πρώτη του χρονιά στο NBA έχει βαλθεί να τρελάνει κόσμο. Ο λόγος φυσικά για τον Λούκας Ντόντσιτς που μόλις στα 19 του έχει αρχίσει να γίνεται ο ηγέτης των Μάβερικς. Αυτό έκανε και σήμερα κόντρα στους Μπλέιζερς, οδηγώντας τους καουμπόηδες στη νίκη με 111-102 και τους οδήγησε όχι μόνο με τους πόντους τους, αλλά την συνολική του παρουσία. Όταν η ομάδα του Πόρτλαντ μείωσε και μπήκε στο παιχνίδι, αρχικά πέτυχε ένα δύσκολο τρίποντο ανεβάζοντας και πάλι την διαφορά στους 9 και μετά πήρε ριμπάουντ και με μαγική ασίστ στον Χάρις, ουσιαστικά τελείωσε το ματς.

Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Ντάλας έφτασε το 12-10 και προσπέρασε τους αντιπάλους της που με την σειρά τους πλέον βρίσκονται στο 13-11 και την 8η θέση της Δύσης. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ο και σήμερα εξαιρετικός Ντόντσιτς που έφτασε τους 21 πόντους και τον ακολούθησαν οι Μάθιους με 17 και Τζόρνταν και Σμιθ με 12, με τον πρώτο να κατεβάζει και 17 ριμπάουντ και τον δεύτερο να δίνει και 9 ασίστ.

 

NBA Τελευταία Νέα