Απίστευτο: Με 100 δολάρια τον μήνα είσοδος στην Oracle Arena αλλά... χωρίς ματς των Ουόριορς!

Gazzetta team
Απίστευτο: Με 100 δολάρια τον μήνα είσοδος στην Oracle Arena αλλά... χωρίς ματς των Ουόριορς!

bet365

Ακούγεται απίστευτο αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό, αφού οι Ουόριορς προσφέρουν είσοδο στο γήπεδο με 100 δολάρια τον μήνα στους φίλους της ομάδας αλλά με την προϋπόθεση να μην... δουν παιχνίδι των Ουόριορς!

Nέο Pamestoixima.gr με ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις και περισσότερες στοιχηματικές επιλογές

Πόσο πολύ θέλει κάποιος φίλος των Ουόριορς να βρεθεί στην Oracle Arena, ακόμα και αν δεν παρακολουθεί το παιχνίδι της ομάδας του εκείνη την ώρα μέσα από το γήπεδο; Η απάντηση αναμένεται να δοθεί σύντομα αφού το front office του Γκόλντεν Στέιτ προχώρησε σε μια... περίεργη προσφορά.

Οποιος θέλει μπορεί να πληρώνει 100 δολάρια τον μήνα , μόνο και μόνο για να δίνει το «παρών» στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, να επισκέπτεται τα μαγαζιά, τις μπουτίκ αλλά να μην έχει πρόσβαση στην Arena όπου θα πραγματοποιείται το παιχνίδι. Τι θα κάνει; Απλά θα κάθεται σε κάποιο από τα μαγαζιά και θα παρακολουθεί την αναμέτρηση από τις τηλεοράσεις και τα video wall.

Ήδη είναι χιλιάδες εκείνοι που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον προκειμένου να εξασφαλίσουν το «In the Building» pass αλλά μόνο 200 θα είναι οι τυχεροί κάθε μήνα που θα εξασφαλίζουν την... ιδιαίτερη, αυτή, θέση!

 

NBA Τελευταία Νέα