Ντόντσιτς: «Στη Ρεάλ λείπει περισσότερο ο Κριστιάνο απ' ό,τι εγώ»!

Ντόντσιτς: «Στη Ρεάλ λείπει περισσότερο ο Κριστιάνο απ' ό,τι εγώ»!

bet365

Ο οργανισμός της Ρεάλ Μαδρίτης πορεύεται φέτος χωρίς το #7 του Κριστιάνο Ρονάλντο και του Λούκα Ντόντσιτς, ο οποίος υποκλίθηκε στον Πορτογάλο σούπερ σταρ της Γιουβέντους.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης με την εθνική Σλοβενίας και τη Ρεάλ Μαδρίτης κάνει εντυπωσιακή rookie σεζόν στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη, έχοντας 19.4 πόντους, 6.6 ριμπάουντ και 4.6 ασίστ μ.ό. σε εννιά αγώνες με τη φανέλα των Ντάλας Μάβερικς.

Ο Ντόντσιτς τέθηκε στη διάθεση των εκπροσώπων του Τύπου μέσω conference call όπου απάντησε σε μια σειρά από ερωτήματα, σχολιάζοντας αρχικώς το παιχνίδι κόντρα στους Λέικερς του ΛεΜπρόν Τζέιμς: «Ήταν μια τρομερή εμπειρία, κάτι πραγματικά ξεχωριστό για μένα. Ο ΛεΜπρόν είναι το είδωλό μου και ο συγκεκριμένος αγώνας θα είναι μια όμορφη ανάμνηση που θα με συντροφεύει για πάντα».

Σε ό,τι αφορά την προοπτική να κερδίσει το βραβείο του Rookie της Χρονιάς στο ΝΒΑ, είπε: «Θα ήταν σπουδαίο όμως το πιο σημαντικό για μένα είναι η ομάδα. Ο στόχος μας είναι η πρόκριση στα playoffs όμως αν κερδίσω το συγκεκριμένο βραβείο, θα ήταν κάτι πολύ όμορφο». Ο Ντόντσιτς κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός ότι ήταν μαθημένος στις νίκες με τη Ρεάλ και πλέον έχει αρνητικό πρόσημο με τους Μάβερικς: «Είναι δύσκολο. Δεν μου αρέσει να χάνω όμως απομένουν αρκετά παιχνίδια ακόμα. Πιστεύω ότι θα βελτιωθεί η "χημεία" μας».

Ακόμα μίλησε για τις συγκρίσεις με τις επιδόσεις του Τζόρνταν στη rookie χρονιά του: «Ο Τζόρνταν είναι ο κορυφαίος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ και ουδείς μπορεί να συγκριθεί μαζί του». Ο Ντόντσιτς ρωτήθηκε ακόμα για το «νούμερο 7» που λείπει περισσότερο από τη Ρεάλ: «Νομίζω ότι στη Ρεάλ λείπει περισσότερο ο Κριστιάνο απ' ό,τι εγώ. Ο Ρονάλντο είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες στον κόσμο».

 

NBA Τελευταία Νέα