Δακρυσμένος Ρόουζ: «Έχω δουλέψει σκληρά γι' αυτό» (vid)

Αντωνία Σπανού
Δακρυσμένος Ρόουζ: «Έχω δουλέψει σκληρά γι' αυτό» (vid)

bet365

Ο Ντέρικ Ρόουζ μετά το τέλος του μεγάλου του παιχνιδιού, στάθηκε με δάκρυα στα μάτι να μιλήσει για την βραδιά του, αλλά ξεχωρίζει κυρίως η συναισθηματική φόρτιση που είχε παρά τα όσα είπε.

Τρομερά συναισθηματικό ότι έγινε με τον Ντέρικ Ρόουζ μετά το παιχνίδι των Γουλβς με τους Τζαζ. Ο παίκτης που έχει περάσει όσα λίγοι στο ΝΒΑ έδειξε ότι έχει επιστρέψει δυνατός, έκανε μια μεγαλειώδη εμφάνιση και η συγκίνηση σε όλους ήταν φανερή.

Ο Ρόουζ στάθηκε να μιλήσει στην ρεπόρτερ και με τον κόσμο να τον αποθεώνει, ήταν συνέχεια δακρυσμένος σε μια στιγμή που δεν μοιάζει με καμία. Μέσα σε αυτήν την συναισθηματική φόρτιση τόνισε ότι δεν θα είχε καταφέρει τίποτα χωρίς τον οργανισμό των Τίμπεργουλβς.

Αναλυτικά:

«Έχω δουλέψει πολύ σκληρά γιαυτό. Δεν θα είχα φτάσει σε αυτό το σημείο χωρίς την ομάδα, τον κόσμο. Όλους. Δεν θα μπορούσα να παίζω σε αυτό το επίπεδο.

Κάνω τα πάντα για να κερδίσω. Παίζω με την καρδιά μου, οι συμπαίκτες μου μου είπαν πριν το παιχνίδι να παίξω το παιχνίδι μου και σήμερα ήταν μια τρομερή νύχτα.

Έχουμε μια νέα ομάδα. Η δουλειά μου είναι να έρχομαι και να τους βοηθάω, να τους καθοδηγώ με το παράδειγμα μου, να τους μιλάω... σε αυτούς τους συμπαίκτες μιλάω περισσότερο απ' ότι έχω κάνει σε όλη την καριέρα μου. Σημαίνει πολλά για εμένα».

 

NBA Τελευταία Νέα