Λέικερς - Μάβερικς 114-113

Φώτης Καρακούσης
Λέικερς - Μάβερικς 114-113

bet365

Τα εύκολα-δύσκολα έκαναν οι Λέικερς που ωστόσο στο τέλος με μία βολή του ΛεΜπρόν κατάφεραν να επικρατήσουν των Μάβερικς με 114-113.

Επιστροφή χρημάτων* στο Μπαρτσελόνα – Μακάμπι Τελ Αβίβ και σούπερ αποδόσεις στην Euroleague από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Μεγάλο παιχνίδι από το πουθενά στο Λος Άντζελες με τους Λέικερς παρότι δεινοπάθησαν στο τέλος να παίρνουν τη νίκη με μία βολή του ΛεΜπρόν Τζέιμς (114-113). Οι... λιμνάνθρωποι ξεκίνησαν πολύ δυνατά και στο πρώτο δεκάλεπτο πήραν μια διαφορά 17 πόντων, δείχνοντας πως θα... καθάριζαν άνετα την αναμέτρηση. Στο διάστημα αυτό οι Μάβερικς ήταν κάκιστοι με τον Ντόνσιτς να είναι άποντος με πολλά άστοχα σουτ. Στο δεύτερο δωδεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και μπήκαν στο παιχνίδι.

Στο τρίτο και πάλι οι Λέικερς ήταν καλύτεροι, αλλά στο τέταρτο ήταν τραγικοί στην άμυνα καθώς δέχθηκαν 32 πόντους. Έτσι φτάσαμε στο τέλος με τον «Βασιλιά» να εκτελεί την βολή και να δίνει τη νίκη στην ομάδα του. Μια νίκη με την οποία οι Λέικερς έφτασαν στο 3-5, ενώ οι Μάβερικς έπεσαν στο 2-6.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Τζέιμς με 29 πόντους και τον ακολούθησαν οι Κούζμα με 18, Ίνγκραμ με 17 και ΜακΓκί με 16. Για τους ηττημένους ο Μάθιους είχε 21, ο Μπέιρνς ακολούθησε με 19, ο Μπαρέα είχε 15, ενώ ο αρχικά άστοχος Ντόνσιτς τελείωσε με 14 πόντους, 5 ριμπάουντ και 7 ασίστ.

 

NBA Τελευταία Νέα