Ντ' Αντόνι: «Σκάβουμε μια τρύπα και βάζουμε τους εαυτούς μας μέσα»

Ντ' Αντόνι: «Σκάβουμε μια τρύπα και βάζουμε τους εαυτούς μας μέσα»

Κάτια Πετροπούλου
Ντ' Αντόνι: «Σκάβουμε μια τρύπα και βάζουμε τους εαυτούς μας μέσα»

bet365

Οι Ρόκετς δεν θυμίζουν σε τίποτα τον παλιό, καλό τους εαυτό και αυτό έχει προβληματίσει αρκετά την ομάδα και φυσικά τον προπονητή.

Ο Μάικ Ντ' Αντόνι έχει μεγάλο «πονοκέφαλο» μετά την εικόνα που έχουν παρουσιάσει οι Ρόκετς και τις τέσσερις ήττες που έχουν σε πέντε ματς.

Ερωτηθείς μετά την νέα ήττα από τους Κλίπερς (133-113), ανέφερε σχετικά:

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

«Πρέπει να προσαρμόσουμε κάποια πράγματα. Κάναμε αλλαγές και προφανώς η ομάδα είναι διαφορετική σε σχέση με πέρυσι. Θα έχουμε δύο ημέρες off που θα προπονηθούμε και θα δούμε τι φταίει. Η άμυνά μας ήταν απαίσια.

Δεν έχουμε μια συνέχεια, μια συνέπεια. Δεν καταλαβαίνουμε τι γίνεται, καταρρέουμε και μετά παλεύουμε να σώσουμε την κατάσταση. Σκάβουμε μια τρύπα και βάζουμε τους εαυτούς μας μέσα και μετά πρέπει να βγούμε»

Εκεί που δεν είχαμε πρόβλημα πέρυσι (άμυνα), το έχουμε κατά πολύ φέτος. Οπότε, πρέπει να προσαρμοστούμε και να κατανοήσουμε τι δεν μπορούμε να κάνουμε. Είναι ένα μεγάλο θέμα, δεν μπορούμε να μαρκάρουμε στην περιφέρεια από ότι φαίνεται. Θα δω πως μπορούμε να παίξουμε καλύτερα. Η ομάδα είναι ολοκληρωμένη, αλλά διαφορετική. Πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτή και να αφήσουμε πίσω μας το τι είχαμε πέρυσι».

 

NBA Τελευταία Νέα