Η μεγάλη επιστροφή του Χέιγουορντ μετά από έναν «σκληρό» χρόνο (vid)

Αντωνία Σπανού
Η μεγάλη επιστροφή του Χέιγουορντ μετά από έναν «σκληρό» χρόνο (vid)

bet365

O Γκόρντον Χέιγουορντ, μετά από έναν χρόνο, επέστρεψε στο παρκέ και έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση με το γήπεδο να τον αποθεώνει.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Ήταν 18 Οκτώβρη του 2017 όταν ο Γκόρντον Χέιγουορντ σόκαρε τον πλανήτη με τον τραυματισμό του.

Στο πρώτο του παιχνίδι με την φανέλα των Σέλτικς, στα πρώτα του λεπτά, έπεσε άτσαλα στο παρκέ και έσπασε το πόδι. Μετά από έναν χρόνο υπομονή και πολλή δουλειά ο παίκτης της Βοστόνης πάτησε ξανά παρκέ, σκόραρε 10 πόντους, μάζεψε 5 ριμπάουντ και έκανε 4 κλεψίματα για να αποθεωθεί από τον κόσμο για την δύναμη που έδειξε όλο αυτόν τον καιρό.

«Ήταν τέλειο που επέστρεψα, νιώθω ευλογημένος που μπορώ να παίζω μπάσκετ ξανά. Τα πρώτα δύο λεπτά ήταν σε τρομερή υπερένταση, είχα τόσο πολύ αδρεναλίνη... αλλά απλά νιώθω ευλογημένος. Είναι σκληρό να έχω περιορισμό στα λεπτά συμμετοχής μου εξαιτίας του τραυματισμού.

Προσπαθώ να βρω ρυθμό γιατί ήμουν εκτός τόσο καιρό, αλλά έχω περιορισμό. Πάντως έχουμε τόσο βάθος στον πάγκο μας που μας επιτρέπει να το κάνουμε αυτό. Τα παιδιά έπαιξαν τέλεια. Το καλύτερο που έκανα σήμερα ήταν αυτά τα σουτ από μέση απόσταση που έβαλα, συνήθιζα να το κάνω... αλλά και πάλι είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ.

Για να τα καταφέρω βασίστηκα σε αυτούς που βασίζομαι πάντα. Πρώτα τον Θεό, μετά την οικογένεια μου, αλλά και τους συμπαίκτες μου».

 

NBA Τελευταία Νέα