Οι Ουόριορς θέλουν ακόμα έναν τίτλο στο Όκλαντ πριν μετακομίσουν

Οι Ουόριορς θέλουν ακόμα έναν τίτλο στο Όκλαντ πριν μετακομίσουν

Οι Ουόριορς θέλουν ακόμα έναν τίτλο στο Όκλαντ πριν μετακομίσουν

Οι Ουόριορς αναμένεται να μετακομίσουν μετά από 47 χρόνια από το Όκλαντ και αυτή η τελευταία σεζόν αποτελεί έξτρα κίνητρο για έναν ακόμη τίτλο.

Μετά από 47 χρόνια στην «Oracle Arena» οι Ουόριορς αναμένεται να μετακομίσουν στο νέο τους γήπεδο «Chase Center» στο Σαν Φρανσίσκο.

«Θέλουμε να το κάνουμε για τους οπαδούς στο Όκλαντ», δήλωσε ο Τόμπσον μετά την προπόνηση της Κυριακής.

«Ήταν τόσο πιστοί σε εμάς για 40 χρόνια. Σίγουρα θα μας βοηθήσει αυτό σε αυτήν την σεζόν. Αφήνουμε μεγάλη κληρονομιά πίσω στο Όκλαντ και ίσως ο κόσμος να μην έχει την ευκαιρία να μας δει τόσο συχνά στο Σαν Φρανσίσκο. Απλά θα το απολαμβάνουν κάθε βράδυ».

Ενώ ο Στιβ Κερ σχολίασε:

«Είναι γλυκόπικρο. Το επόμενο γήπεδο θα είναι απίστευτο και είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι γι' αυτό, αλλά αντίθετα είναι τα συναισθήματα για το ότι αφήναμε το Όκλαντ. Οπότε θα θέλαμε να να τερματίσουμε με τον σωστό τρόπο».

Ενώ συγκινημένος γι' αυτήν την μετακίνηση είναι και ο Στεφ Κάρι.

«Αυτή η τελευταία χρονιά θα είναι ιδιαίτερη. Είναι πολλά τα χρόνια που παίζει η ομάδα εδώ. Το ταξίδι ξεκίνησε από τα «χαμηλά» χρόνια μέχρι τα πιο διασκεδαστικά και σε αυτά που έχουμε κατακτήσει τρεις τίτλους τις τέσσερις τελευταίες σεζόν.

Νομίζω αυτή την σεζόν είναι για να πρωταγωνιστήσουμε στο υψηλότερο επίπεδο, να γιορτάσουμε και να αποχωρήσουμε με στιλ, ένα ακόμα πρωτάθλημα και προφανώς να αφήσουμε το Όκλαντ με στιλ. Αλλά αυτή την στιγμή νιώθω ότι θα είναι μοναδική και νομίζω ότι έχουμε μοναδική ευκαιρία να δημιουργήσουμε τρομερή ιστορία για την... τελευταία σεζόν στο Όκλαντ».

Best of internet