«Πόλεμος» στα social media μεταξύ Τζάκσον-Ουίγκινς για... Μπάτλερ! (pics & vids)

Νίκος Καρφής
«Πόλεμος» στα social media μεταξύ Τζάκσον-Ουίγκινς για... Μπάτλερ! (pics & vids)

bet365

Η απαίτηση του Τζίμι Μπάτλερ για ανταλλαγή από τους Τίμπεργουλβς δημιούργησε μια ασταμάτητη κόντρα στα social media μεταξύ των Άντριου Ουίγκινς και Στέφεν Τζάκσον. Δείτε το story.

Συνεχίζεται η κόντρα στα social media μεταξύ Άντριου Ουίγκινς και Τζίμι Μπάτλερ.

Μετά την είδηση πως ο Μπάτλερ ζήτησε ανταλλαγή από τους Τίμπεργουλβς, ο αδερφός του Άντριου Ουίγκινς, Νικ έγραψε τη λέξη «Αλληλούια» (αφού πλέον ετοιμάζεται να τον ξεφορτωθεί).

Το «Αλληλούια» είναι η λέξη που γράφει στο Instagram ο «Jimmy Buckets» (παρατσούκλι του Μπάτλερ), ενώ προσθέτει και το «κράτα την ίδια ενέργεια».

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γουλβς με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Πριν από αυτό ο αναλυτής του ΕSPN και πρώην πρωταθλητής, Στέφεν Τζάκσον σχολίασε το tweet του Νικ Ουίγκινς, παριστάνοντας την υποτιθέμενη συζήτηση που είχε με τον Τζίμι, λέγοντας πως δεν θα έπρεπε να το κάνει αυτό, αφού ο Μπάτλερ παίζει με καρδιά και ο Ουίγκινς χωρίς καθόλου καρδιά!

Ο Άντριου απάντησε στο Instagram γράφοντας πως οι παλιοί σαν τον Τζάκσον συνεχίζουν να μισούν οτιδήποτε ξεχωριστό και το συμπλήρωσε με το κλασικό πλέον «κρατώ την ίδια ενέργεια».

Ο αδερφός του, ο Άντριου έγραψε στη συνέχεια πως ο Τζάκσον δεν έχει πολλά highlights από την καριέρα του, αφού σουτάρει μόνο τρίποντα.

Ο Τζάκσον με την σειρά του απάντησε στον Νικ, θυμίζοντας το πρωτάθλημα που έχει κατακτήσει, ενώ έγραψε πως είναι στην τηλεόραση περισσότερο από τον Ουίγκινς.

Τέλος έκλεισε με video από την χαρακτηριστική φράση της... κόντρα «κράτα την ίδια ενέργεια».

Kold ass bum with a chi. Crickets u shall hear. Love to all GN World. #TruthHurts

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stephen Jackson (@_stak5_) στις

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα