Συγκλονισμένος από την καταστροφή στην γενέτειρα του ο Ντένις Σμιθ Τζ.

Συγκλονισμένος από την καταστροφή στην γενέτειρα του ο Ντένις Σμιθ Τζ.

Αντωνία Σπανού
Συγκλονισμένος από την καταστροφή στην γενέτειρα του ο Ντένις Σμιθ Τζ.

bet365

Ο παίκτης των Μάβερικς «είδε» την γενέτειρα του να καταστρέφεται από τον τυφώνα και είναι συγκλονισμένος απ' όσα πέρασε η οικογένεια του, αλλά και όλος ο κόσμος.

Τεράστιες είναι οι πληγές που άφησε πίσω του ο τυφώνας Florence σε ολόκληρη την Νότια Καρολίνα. Ο Ντένις Σμιθ Τζ. Ο παίκτης των Ντάλας Μάβερικς λίγο πριν ξεκινήσει τις προπονήσεις του με την ομάδα, έτρωγε σε ένα εστιατόριο με φίλους του λίγο πριν όλα αλλάξουν.

Κάποιος τον ενημέρωσε για την καταστροφή που γινόταν στην γενέτειρα του και αμέσως άρχισε να ανησυχεί για τους δικούς του ανθρώπους. «Δεν μπορώ να το πιστέψω. Ένα μεγάλο στρατιωτικό όχημα ήταν βυθισμένο μέσα στο νερό;Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είδα κάτι τέτοιο».

Όλα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για τον παίκτη όταν του τηλεφώνησε η οικογένεια του.

«Στην αρχή ξεκίνησα να ανησυχώ όταν με πήρε ο μπαμπάς μου. Έλεγαν ότι πηγαίνει κατευθείαν προς το Fayetteville και μέχρι να φτάσει εκεί θα ήταν στην 5η Κατηγορία. Τότε ήταν που ξεκίνησα να μιλάω με ανθρώπους της οικογένειας μου για να σιγουρευτώ ότι είναι καλά. Ήλπιζα ότι όσοι μπορούσαν να φύγουν θα έφευγαν. Αλλά από την άλλη ήξερα ότι οι δικοί μου δεν θα έφευγαν. Ο μπαμπάς μου μου είπε ότι είχε ετοιμάσει το σκάφος και είχε μια γεννήτρια, οπότε θα έμενε».

Ο Σμιθ παρακολουθούσε τις εξελίξεις, με τα νέα από την Νότια Καρολίνα να μην είναι καλά, αφού 32 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους. Το Faytteville καταστράφηκε σε πολύ μεγάλο βαθμό...

Και ενώ ο Μάικλ Τζόρνταν πρόσφερε 2 εκατομμύρια δολάρια στους ανθρώπους που χρειάζονταν προσπάθησε και ο Σμιθ να βοηθήσει, με την καταστροφή είναι τεράστια.

«Κρατήστε την πίστη σας ζωντανή. Υπάρχουν πολλά που δεν είναι στον έλεγχο μας. Το μόνο που μπορείτε να ελέγξετε είναι η πίστη σας για να γλιτώσετε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα