Σοκαριστικές οι λεπτομέρειες για την επίθεση του Τζαμπάρι Μπερντ στη σύντροφό του!

Σοκαριστικές οι λεπτομέρειες για την επίθεση του Τζαμπάρι Μπερντ στη σύντροφό του!

Κάτια Πετροπούλου
Σοκαριστικές οι λεπτομέρειες για την επίθεση του Τζαμπάρι Μπερντ στη σύντροφό του!

bet365

Ο Τζαμπάρι Μπερντ συνελήφθη για επίθεση στην σύντροφό του και οι λεπτομέρειες που έγιναν γνωστές στο δικαστήριο, σοκάρουν!

Συγκεκριμένα, ο 24χρονος γκαρντ των Σέλτικς, που δικάστηκε την Πέμπτη (13/09), αποδείχθηκε πως πήγε να στραγγαλίξει την σύντροφό του τουλάχιστον 12 φορές και στο επεισόδιο της 7ης Σεπτεμβρίου την άφησε σε λιπόθυμη κατάσταση, σύμφωνα με τους εισαγγελείς.

Το φερόμενο ως θύμα ισχυρίστηκε πως ο Μπερντ την τρομοκρατούσε για 4 ώρες στο σπίτι τους στο Μπράιτον και εκείνη ήταν κρυμμένη κάτω από το κρεβάτι της, ενώ στη συνέχεια κλειδώθηκε στο μπάνιο.

Κατά την διάρκεια της ακρόασης, η σύντροφος του παίκτη ισχυρίστηκε ότι ο Μπερντ προσπάθησε 12 φορές να την πνίξει, ενώ όταν εκείνη προσπάθησε να το σκάσει, αυτός την άρπαξε από τους αστραγάλους και την έσειρε μακριά από την πόρτα.

Επίσης, ο Μπερντ εμφάνισε επιληπτικά συμπτώματα στο τέλος της επίθεσης κι έτσι η γυναίκα μπόρεσε να αποδράσει.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, ο Μπερντ της έστειλε μηνύματα, στα οποία έλεγε πως θα αυτοκτονήσει, αν εκείνη δεν γυρίσει πίσω.

Ο Μπερντ πρέπει να καταβάλλει το ποσό των $50.000 σε μετρητά, τα οποία πρέπει να καταβάλλει σε μετρητά.

Όπως υποστηρίζει ο ρεπόρτερ των Σέλτικς, Τομ Ουέστερχολμ, από την στιγμή που ο Μπερντ καταβάλλει το ποσό, θα αφεθεί ελεύθερος υπό όρους, κατά τους οποίους πρέπει να μείνει μακριά από ναρκωτικά, αλκοόλ, όπλα και θα επιτηρείται από το δικαστήριο.

Θα του επιτρέπεται να ταξιδεύει με τους Σέλτικς, αν το εγκρίνει το δικαστήριο, ενώ ο προπονητής που είχε στο λύκειο θα πάει στην Βοστώνη για να τον επιβλέπει, όσο εκκρεμεί η υπόθεση.

Οι Σέλτικς ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους:

«Οι σκέψεις μας είναι μαζί με το θύμα του περιστατικού. Ο οργανισμός των Σέλτικς καταδικάζει την ενδοοικογενειακή βία κάθε είδους και είμαστε βαθύτατα ενοχλημένοι από τις κατηγορίες εναντίον του Τζαμπάρι Μπερντ. Σύμφωνα με την πολιτική ενδοοικογενειακής βίας στη σύμβαση εργασίας του ΝΒΑ, θέματα αυτού του είδους αντιμετωπίζονται από τη λίγκα, όχι από την ομάδα, οπότε οι Σέλτικς θα συνεργαστούν μαζί με τη λίγκα και τις τοπικές αρχές για να βοηθήσουν στις έρευνες. Η ομάδα δεν έχει κάτι περισσότερο να σχολιάσει αυτή τη στιγμή».

 

NBA Τελευταία Νέα